Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Νέα μηχανική βλάβη στο “Ερατώ”
Νέα μηχανική βλάβη στο “Ερατώ”

Νέα μηχανική βλάβη στο “Ερατώ”

 Έσπασε το πτερύγιο της αριστερής προπέλας στο υδροπτέρυγο “Ερατώ”  στη Σκόπελο κι ενημερώθηκε, σήμερα το πρωί, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου από τον πλοίαρχο , ότι το πλοίο- πριν τον κατάπλου στο λιμάνι του Λουτρακίου στη -παρουσίασε “κραδασμό”, από πιθανή πρόσκρουση σε φερτό αντικείμενο.

Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο  από Αλόννησο για Σκόπελο–Γλώσσα–Σκιάθο–Βόλο, μεταφέροντας 44 επιβάτες, κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Λουτρακίου, όπου ιδιώτης προέβη σε έλεγχο των υφάλων, διαπιστώνοντας θραύση πτερυγίου αριστερής προπέλας της αριστερής κύριας μηχανής.

Από την  ιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο του “ΕΡΑΤΩ”, ενώ στη συνέχεια του επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενό φορτίου και επιβατών, για το λιμάνι του προς οριστική αποκατάσταση της βλάβης, ενώ οι πρόκειται να  προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση