Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Νέα δωρεά πετρελαίου στην Σκιάθο από τον Γ. Π. Αλεξανδρίδη
Νέα δωρεά πετρελαίου στην Σκιάθο από τον Γ. Π. Αλεξανδρίδη

Νέα δωρεά πετρελαίου στην Σκιάθο από τον Γ. Π. Αλεξανδρίδη

Ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, επίτιμος δημότης Σκιάθου, για ακόμη μία φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών του νησιού δωρίζοντας 14.300 lt πετρελαίου για τις ανάγκες θέρμανσης του Παιδικού Σταθμού, 1ου  Νηπιαγωγείου, 3ο Νηπιαγωγείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου  Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου, για τους ναούς των Τριών Ιεραρχών και της Παναγίας Λιμνιάς, για τις μονές Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Παναγίας Εικονίστριας, για το των ναών, το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το και το Δασαρχείο.

Η αγάπη και η ουσιαστική υποστήριξη του κ. Αλεξανδρίδη για τον τόπο του, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας και της οικονομικής δυσπραγίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον  κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών #κάνναβη - https://t.co/EH5dAU02Wy -

  • Aνοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου γηπέδων στην Άνω Γατζέα #ΆνωΓατζέα - https://t.co/VGbeuW6bEq -

"Αλιεύοντας" την είδηση