Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ /  Νάρκη από την περίοδο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στο Λουτράκι Σκοπέλου
 Νάρκη από την περίοδο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στο Λουτράκι Σκοπέλου

 Νάρκη από την περίοδο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στο Λουτράκι Σκοπέλου

Εκτός του λιμένα Λουτρακίου και πλησίον της ακτής, εντοπίσθηκε από την περίοδο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, η οποία εγκυμονεί κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής και του λουόμενους.

Ο και ο δήμαρχος , αναλογιζόμενοι τη σοβαρότητα του προβλήματος, ενημέρωσαν τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και αποφασίστηκε σε κοινή σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας, του Πολεμικού Ναυτικού, της ΔΕΔΗΕ, του λιμενάρχη Σκοπέλου και του δημάρχου Σκοπέλου, η εκπόνηση σχεδίου απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης της νάρκης.

Το προβλέπει, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 να πραγματοποιηθεί από αρμόδιες υπηρεσίες η απομάκρυνσή της, εφόσον βέβαια οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες.

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει:

Α) Όλοι οι του Λουτρακίου το πρωί του Σαββάτου 07/03/2020 στις 07:00 π.μ. να αποχωρήσουν από τον οικισμό και να μεταφερθούν σε συγγενικά τους πρόσωπα στη Γλώσσα ή σε χώρο που θα ανακοινωθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Β) Οι ανήμποροι συνάνθρωποι   να μεταφερθούν με ιδία μέσα ή με κρατικά (π.χ. ασθενοφόρα) σε χώρο που θα ανακοινωθεί.

Λεπτομερείς πληροφορίες θα ανακοινωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο μετά την του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου, πριν το Σάββατο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση