Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που υπέστησαν ζημιές
Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που  υπέστησαν ζημιές

Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που υπέστησαν ζημιές

Ο καλεί όσους έχουν υποστεί ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις, από την καταστροφική πλημμύρα που εκδηλώθηκε στις 4 και 5 Απριλίου 2020, να υποβάλλουν το αίτημά τους τηλεφωνικά καλώντας στο τηλ.2427350140 ή να αποστείλουν στο email: protokolo@n-skiathos.gr το σχετικό υλικό.

Μπορούν ακόμα να κάνουν χρήση της εφαρμογής “”. Η εφαρμογή βασίζεται στην πλατφόρμα #CityzenApp #SmartCities #NovelTech.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.cityzen.municipality&fbclid=IwAR2rJEVshsGJwLk_d1Lq4vWbLVDEeEQ2YDhG7djEa5qL3SPPhx2ButJcY2w

https://apps.apple.com/us/app/cityzenapp/id1504903406?l=el&ls=1&fbclid=IwAR3jNtkX7H88JwaN70–vhRuMUkkh7buEUV_hE6R1tYp9SDCj7leqerEmYQ

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να κηρυχθεί ο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής ς, θα δώσει τη δυνατότητα αποζημίωσης στους πληγέντες.

Ακόμη η Δημοτική Αρχή έχει διεκδικήσει έκτακτη για να αντιμετωπίσει με έργα, τα πλημμυρικά φαινόμενα που για πολλά χρόνια ταλαιπωρούν τους , βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωής τους και προκαλώντας στις περιουσίες τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση