Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που υπέστησαν ζημιές
Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που  υπέστησαν ζημιές

Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που υπέστησαν ζημιές

Ο Δήμος Σκιάθου καλεί όσους έχουν υποστεί ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις, από την καταστροφική πλημμύρα που εκδηλώθηκε στις 4 και 5 Απριλίου 2020, να υποβάλλουν το αίτημά τους τηλεφωνικά καλώντας στο τηλ.2427350140 ή να αποστείλουν στο email: protokolo@n-skiathos.gr το σχετικό υλικό.

Μπορούν ακόμα να κάνουν χρήση της εφαρμογής “Δημότης Σκιάθου”. Η εφαρμογή βασίζεται στην πλατφόρμα #CityzenApp #SmartCities #NovelTech.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.cityzen.municipality&fbclid=IwAR2rJEVshsGJwLk_d1Lq4vWbLVDEeEQ2YDhG7djEa5qL3SPPhx2ButJcY2w

https://apps.apple.com/us/app/cityzenapp/id1504903406?l=el&ls=1&fbclid=IwAR3jNtkX7H88JwaN70–vhRuMUkkh7buEUV_hE6R1tYp9SDCj7leqerEmYQ

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, θα δώσει τη δυνατότητα αποζημίωσης στους πληγέντες.

Ακόμη η Δημοτική Αρχή έχει διεκδικήσει έκτακτη επιχορήγηση για να αντιμετωπίσει με έργα, τα πλημμυρικά φαινόμενα που για πολλά χρόνια ταλαιπωρούν τους πολίτες, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωής τους και προκαλώντας καταστροφές στις περιουσίες τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσφυγή Επιτροπής Πολιτών στο ΣτΕ - https://t.co/AU9l1Fe4cv -

  • Συνελήφθη 43χρονος με 55 ναρκωτικά χάπια - https://t.co/lQaJr3bE7q -

  • Φωτιά σε στέγη σπιτιού στα Κάτω Λεχώνια  - https://t.co/C4s5dLkV10 -

"Αλιεύοντας" την είδηση