Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που υπέστησαν ζημιές
Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που  υπέστησαν ζημιές

Να υποβάλλουν αίτημα οι Σκιαθίτες που υπέστησαν ζημιές

Ο κλεί όσους έχουν υποστεί ζημιές σε κτοικίες και επιχειρήσεις, από την καταστροφική πλημμύρα που εκδηλώθηκε στις 4 και 5 Απριλίου 2020, να υποβάλλουν το αίτημά τους τηλεφωνικά καλώντας στο τηλ.2427350140 ή να αποστείλουν στο email: protokolo@n-skiathos.gr το σχετικό υλικό.

Μπορούν ακόμα να κάνουν χρήση της εφαρμογής “Δημότης Σκιάθου”. Η εφαρμογή βασίζεται στην πλατφόρμα #CityzenApp #SmartCities #NovelTech.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.cityzen.municipality&fbclid=IwAR2rJEVshsGJwLk_d1Lq4vWbLVDEeEQ2YDhG7djEa5qL3SPPhx2ButJcY2w

https://apps.apple.com/us/app/cityzenapp/id1504903406?l=el&ls=1&fbclid=IwAR3jNtkX7H88JwaN70–vhRuMUkkh7buEUV_hE6R1tYp9SDCj7leqerEmYQ

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να κηρυχθεί ο Δήμος σε πολιτικής ς, θα δώσει τη δυνατότητα αποζημίωσης στους πληγέντες.

Ακόμη η Δημοτική Αρχή έχει δδικήσει έκτακτη επιχορήγηση για να αντιμετωπίσει με έργα, τα πλημμυρικά φαινόμενα που για πολλά χρόνια ταλαιπωρούν τους πολίτες, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωής τους και προκαλώντας καταστροφές στις περιουσίες τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση