Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου
Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου

Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου

 

Τη μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα στην Αλόννησο, για την στέγαση του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου της περιοχής, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.

Ο δήμος Αλοννήσου απάντησε θετικά στο αριθμ. Πρωτ. 1447/Φ.109.1 έγγραφο του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ.ΠΥ Δ. ς ΔΙΠΥ Ν. Μαγνησίας για την ίδρυση εποχιακών Π.Κ .

Με το άρθρο 1 του Π.Δ/τος υπ αριθμ. 51/12-06-2020 Τ.Α αρ. φ συνιστώνται Πυροσβαστικά Κλιμάκια, τα οποία λειτουργούν για την εξυπηρέτηση επιχειρησιακών και μόνο εποχικών αναγκών της αντιπυρικής περιόδου και σύμφωνα με την παράγραφο κγ του άρθρου 1 του Π.Δ/τος υπ αριθμ. 51/12-06-2020 Τ.Α αρ. φ στον Δήμο Αλοννήσου ιδρύεται Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με έδρα την Στενή Βάλα της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων, το οποίο υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην ΠΥ Βόλου.

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που αρχίζει 1η Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα, ο Δήμος, να προχωρήσει άμεσα με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος να μισθώσει κατάλληλο στην περιοχή Στενής Βάλας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την στέγαση του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου της περιοχής, για το χρονικό διάστημα από 1-5- μέχρι 31-10-2021, προκειμένου να διασφαλισθεί η σωστή και έγκαιρη του νησιού, ύστερα από που θα εκδοθεί από τον δήμο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται στο αριθμ. Πρωτ. 1447/Φ.109.1 έγγραφο του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ.ΠΥ Δ. ς ΔΙΠΥ Ν. Μαγνησίας, για προσφορών από ενδιαφερομέ στο δήμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση