Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου
Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου

Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου

 

Τη μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα στην Αλόννησο, για την του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου της περιοχής, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.

Ο δήμος Αλοννήσου απάντησε στο αριθμ. Πρωτ. 1447/Φ.109.1 έγγραφο του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ.ΠΥ Δ. Θεσσαλίας ΔΙΠΥ Ν. Μαγνησίας για την ίδρυση εποχιακών Π.Κ .

Με το άρθρο 1 του Π.Δ/τος υπ αριθμ. 51/12-06-2020 Τ.Α αρ. φ 112 συνιστώνται Πυροσβαστικά Κλιμάκια, τα οποία λειτουργούν για την εξυπηρέτηση επιχειρησιακών και μόνο εποχικών αναγκών της αντιπυρικής περιόδου και σύμφωνα με την παράγραφο κγ του άρθρου 1 του Π.Δ/τος υπ αριθμ. 51/12-06-2020 Τ.Α αρ. φ 112 στον Δήμο Αλοννήσου ιδρύεται Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με έδρα την Στενή Βάλα της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων, το οποίο υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην ΠΥ Βόλου.

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που αρχίζει 1η Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα, ο Δήμος, να προχωρήσει άμεσα με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος να μισθώσει κατάλληλο κτίριο στην περιοχή Στενής Βάλας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την στέγαση του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου της περιοχής, για το χρονικό διάστημα από 1-5-2021 μέχρι 31-10-2021, προκειμένου να διασφαλισθεί η σωστή και έγκαιρη πυροπροστασία του νησιού, ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα εκδοθεί από τον δήμο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται στο αριθμ. Πρωτ. 1447/Φ.109.1 έγγραφο του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ.ΠΥ Δ. Θεσσαλίας ΔΙΠΥ Ν. Μαγνησίας, για κατάθεση προσφορών από ενδιαφερομένους στο δήμο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση