Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου
Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου

Μίσθωση ακινήτου στη Στενή Βάλα Αλοννήσου για την στέγαση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου

 

Τη μίσθωση ακινήτου στη στην Αλόννησο, για την στέγαση του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου της περιοχής, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.

Ο Αλοννήσου απάντησε θετικά στο αριθμ. Πρωτ. 1447/Φ.109.1 έγγραφο του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ.ΠΥ Δ. Θεσσαλίας ΔΙΠΥ Ν. Μαγνησίας για την ίδρυση εποχιακών Π.Κ .

Με το 1 του Π.Δ/τος υπ αριθμ. 51/12-06-2020 Τ.Α αρ. φ συνιστώνται Πυροσβαστικά Κλιμάκια, τα οποία λειτουργούν για την εξυπηρέτηση επιχειρησιακών και μόνο εποχικών αναγκών της αντιπυρικής περιόδου και σύμφωνα με την παράγραφο κγ του άρθρου 1 του Π.Δ/τος υπ αριθμ. 51/12-06-2020 Τ.Α αρ. φ στον Δήμο Αλοννήσου ιδρύεται Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με έδρα την της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων, το οποίο υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην ΠΥ .

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που αρχίζει 1η Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα, ο , να προχωρήσει άμεσα με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος να μισθώσει κατάλληλο στην περιοχή Στενής Βάλας με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την στέγαση του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου της περιοχής, για το χρονικό διάστημα από 1-5-2021 μέχρι 31-10-2021, προκειμένου να διασφαλισθεί η σωστή και έγκαιρη του νησιού, ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα εκδοθεί από τον δήμο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται στο αριθμ. Πρωτ. 1447/Φ.109.1 έγγραφο του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος ΠΕ.ΠΥ Δ. Θεσσαλίας ΔΙΠΥ Ν. Μαγνησίας, για κατάθεση προσφορών από ενδιαφερομένους στο δήμο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

  • Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας - https://t.co/ogvBKXktq5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση