Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μηχανική βλάβη του “Ερατώ”
Μηχανική βλάβη του “Ερατώ”

Μηχανική βλάβη του “Ερατώ”

Για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του υ, ενώ έπλεε έξωθεν του λιμένα Σκοπέλου ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, από τον ρχο του υ “” .

To , το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο, κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα της Σκοπέλου με συμβατική πλεύση (λειτουργία δεξιάς κύριας μηχανής) και αποβίβασε τους 108 επιβάτες του.

Οι επιβάτες με προορισμό την Αλόννησο προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Flying Cat 6, ενώ από το λιμεναρχείο της Σκοπέλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “Ερατώ” μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Τελικά, κενό επιβατών, απέπλευσε το πρωί το “Ερατώ” από την Σκόπελο, προκειμένου να καταπλεύσει στο Βόλο για να αποκαταστήσει τη μηχανική βλάβη που υπέστη στην αριστερή κύρια μηχανή χθες βράδυ, λίγο έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου.

Το υδροπτέρυγο, απέπλευσε σήμερα το πρωί από την Σκόπελο κι αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου με συμβατική πλεύση προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη που υπέστη και να μπορεί να εκτελέσει εκ νέου δρομολόγια.

Διακομιδή 61χρονης από την Σκιάθο

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε χθες το βράδυ 61χρονη από την Σκιάθο.
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ς, η 61χρονη διακομίσθηκε χθες το βράδυ από τον λιμενίσκο των Κουκουναριών στο λιμάνι του Βόλου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ” καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση