Μηχανική βλάβη στο υδροπτέρυγο “Ερατώ”
Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” διαπιστώθηκε , στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι της Σκιάθου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου του από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Σκόπελο και Βόλο και ο πλοίαρχος ενημέρωσε σχετικά χθες το απόγευμα, τη Λιμενική Αρχή Σκιάθου.
Το “δελφίνι” συνέχισε το δρομολόγιό του με συμβατική πλεύση, με την δεξιά κύρια μηχανή και κατέπλευσε στο λιμάνι της Σκιάθου αποβιβάζοντας τους 56 επιβάτες του με ασφάλεια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Σήμερα το πρωί το υδροπτέρυγο “Ερατώ” απέπλευσε από τη Σκιάθο με μία μηχανή και κενό επιβατών προκειμένου να καταπλεύσει στο Βόλο και να διερευνηθεί αν μπορεί να αποκατασταθεί η βλάβη ώστε να εκτελέσει στις 2.00 μ.μ. το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.