Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μη ασφαλές το τσίπουρο Σκιαθίτη
Μη ασφαλές  το τσίπουρο  Σκιαθίτη

Μη ασφαλές το τσίπουρο Σκιαθίτη

Τέσσερα δείγματα τσίπουρου, από τις αναλύσεις που έγιναν, βρέθηκαν και χαρακτηρίστηκαν μη ασφαλή κι επιβλαβή για τη δημόσια . Τα δείγματα αυτά, από ποσότητα τσίπουρου που είχε μεταφέρει Σκιαθίτης και είχε κατασχεθεί το από το Κεντρικό στο λιμάνι του ,  είχαν σταλεί στο Χημείο του Κράτους.
Ο 51χρονος σήμερα άνδρας, είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του στο λιμάνι του καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει σε φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε κι ήταν έτοιμο να επιβιβαστεί σε πλοίο είχαν κατασχεθεί 240 λίτρα χύμα τσίπουρου, καθώς είχε παραστατικά μόνο για τα 120 λίτρα.
Η ποσότητα τσίπουρου είχε κατασχεθεί κι είχε σταλεί στο Χημείο του Κράτους και τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στο τέλη του 2017.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τέσσερα δείγματα από τις αναλύσεις που έγιναν βρέθηκαν και χαρακτηρίστηκαν μη ασφαλή κι επιβλαβή για τη δημόσια , ενώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου κυρώσεις σε βάρος του 51χρονου.
Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα από δεύτερη περίπτωση χύμα τσίπουρου που είχε εντοπίσει το Λιμεναρχείο Βόλου, τον Απρίλιο του 2016, όταν είχε εντοπιστεί φορτηγό το οποίο μετέφερε 10 δοχεία και τρία βαρέλια χύμα τσίπουρου συνολικής ποσότητας 1.200 λίτρων.
Η ποσότητα τσίπουρου  είχε κατασχεθεί από το , ενώ οι υπηρεσίες περιμένουν   τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση