Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Μη ασφαλές το τσίπουρο Σκιαθίτη
Μη ασφαλές  το τσίπουρο  Σκιαθίτη

Μη ασφαλές το τσίπουρο Σκιαθίτη

Τέσσερα δείγματα τσίπουρου, από τις αναλύσεις που έγιναν, βρέθηκαν και χαρακτηρίστηκαν μη ασφαλή κι επιβλαβή για τη δημόσια υγεία. Τα δείγματα αυτά, από ποσότητα τσίπουρου που είχε μεταφέρει Σκιαθίτης και είχε κατασχεθεί το 2016 από το Κεντρικό Λιμεναρχείο στο λιμάνι του Βόλου,  είχαν σταλεί στο Χημείο του Κράτους.
Ο 51χρονος σήμερα άνδρας, είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2016 στο λιμάνι του Βόλου καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει σε φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε κι ήταν έτοιμο να επιβιβαστεί σε πλοίο είχαν κατασχεθεί 240 λίτρα χύμα τσίπουρου, καθώς είχε παραστατικά μόνο για τα 120 λίτρα.
Η ποσότητα τσίπουρου είχε κατασχεθεί κι είχε σταλεί στο Χημείο του Κράτους και τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στο Λιμεναρχείο τέλη του 2017.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τέσσερα δείγματα από τις αναλύσεις που έγιναν βρέθηκαν και χαρακτηρίστηκαν μη ασφαλή κι επιβλαβή για τη δημόσια υγεία, ενώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου σε βάρος του 51χρονου.
Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα από δεύτερη περίπτωση χύμα τσίπουρου που είχε εντοπίσει το Λιμεναρχείο Βόλου, τον Απρίλιο του 2016, όταν είχε εντοπιστεί φορτηγό το οποίο μετέφερε 10 πλαστικά δοχεία και τρία βαρέλια χύμα τσίπουρου συνολικής ποσότητας 1.200 λίτρων.
Η ποσότητα τσίπουρου  είχε κατασχεθεί από το Τελωνείο Βόλου, ενώ οι υπηρεσίες περιμένουν   τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

  • Διαδικτυακή ημερίδα «Βιολογικές προσεγγίσεις μολυσματικών ασθενειών» #μολυσματικέςασθένειες - https://t.co/usTfIPB5UQ -

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

"Αλιεύοντας" την είδηση