Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μεγάλος δωρητής στη Σκιάθο ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης
Μεγάλος δωρητής στη Σκιάθο ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης

Μεγάλος δωρητής στη Σκιάθο ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης

Είνι λίγες οι φορές, που η υποστήριξη γι σημαντικές ανάγκες, έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημέ, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του στη Σκιάθο, ο Σκιαθίτης εώργιος Π. Αλεξανδρίδης.

Ο κ. Αλεξανδρίδης, επανειλημμένα έχει στηρίξει τον τόπο ποικιλοτρόπως, ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, σε περισσότερες από 80 οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την υγεία τους, αναλαμβάνοντας την οικονομική κάλυψη απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, με πιο πρόσφατη αυτή ανήλικου μέλους άπορης ς που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, τη φετινή χρονιά, η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δωρίζοντας τον περασμένο Δεκεμβρίου 9.400 λίτρα πετρελαίου προς τον Δήμο Σκιάθου, για τις ανάγκες  θέρμανσης  των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων: παιδικός σταθμός, 1ο & 2ο νηπιαγωγείο, 3ο νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, υμνάσιο και , για τους ενοριακούς ναούς, για τις μονές Ευαγγελιστρίας και Εικονίστριας, για το των Ιερών αών, για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του  και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή, συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη,  ο οποίος για ακόμη μια φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

"Αλιεύοντας" την είδηση