Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Μεγάλος δωρητής στη Σκιάθο ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης
Μεγάλος δωρητής στη Σκιάθο ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης

Μεγάλος δωρητής στη Σκιάθο ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης

Είναι λίγες οι φορές, που η υποστήριξη για σημαντικές ανάγκες, έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του στη Σκιάθο, ο Σκιαθίτης .

Ο κ. Αλεξανδρίδης, επανειλημμένα έχει στηρίξει τον τόπο ποικιλοτρόπως, ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, και Πάσχα, σε περισσότερες από 80 οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την τους, αναλαμβάνοντας την οικονομική κάλυψη απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, με πιο πρόσφατη αυτή ανήλικου μέλους άπορης οικογένειας που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, τη φετινή χρονιά, η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δωρίζοντας τον περασμένο Δεκεμβρίου 9.400 λίτρα πετρελαίου προς τον Δήμο Σκιάθου, για τις ανάγκες  θέρμανσης  των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων: παιδικός σταθμός, 1ο & 2ο νηπιαγωγείο, 3ο νηπιαγωγείο, 1ο Σχολείο, 2ο Σχολείο, και , για τους ενοριακούς ναούς, για τις μονές Ευαγγελιστρίας και Εικονίστριας, για το των Ιερών Ναών, για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του  και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή, συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη,  ο οποίος για ακόμη μια φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση