Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Μέχρι το 2023 η επέκταση του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου
Μέχρι το 2023 η επέκταση του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου

Μέχρι το 2023 η επέκταση του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ), Αθανάσιο Γιάνναρη, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου , με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της από 12 Οκτωβρίου 2020 συνάντησης, στα Γραφεία της Εταιρείας μεταξύ του δημάρχου και του διευθύνοντα συμβούλου, όπου τέθηκε το εξαιρετικά επείγον θέμα των αυξημένων αναγκών των σχολικών μονάδων και τη δημιουργία ασφαλούς μαθησιακού περιβάλλοντος για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Γιάνναρης είχε θέσει υπόψιν του δημάρχου τα δικαιολογητικά που έπρεπε να αποσταλούν στην ΚτΥπ ΑΕ προκειμένου τα έργα να ενταχθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο της Εταιρείας και να υλοποιηθούν άμεσα.

Στη συνέχεια ο με το υπ’αριθμ.πρωτ.13549/8.12.2020 διαβιβαστικό έγγραφο επέβαλε έγκαιρα πλήρη φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μεταξύ αυτών, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επέκταση των σχολείων, η σύμφωνη γνώμη της /θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης , καθώς και της Περιφερειακής Δ/νσης /θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, όπως και έγγραφα αδειοδότησης των κτηρίων.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιάνναρης, στη συνάντηση, ο Δήμος με την αποστολή του φακέλου, πέτυχε την ωριμότητα των έργων επέκτασης, οπότε τον ερχόμενο Μάρτιο, η ΚτΥπ θα αναλάβει την εκπόνηση των μελετών με στόχο μέχρι το τέλος του να έχει γίνει η δημοπράτηση των έργων. Θα ακολουθήσει σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και της ΚτΥπ για την εκτέλεση των έργων που θα παραδοθούν μέσα στο 2023.

Στη συνάντηση ο υπέβαλε, επίσης, τα αιτήματα των διευθυντών των Σχολικών Μονάδων για εξοπλισμό, ορισμένα εκ των οποίων βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το 2016-2017, ο κ. Γιάνναρης διαβεβαίωσε πως μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου ο θα βρίσκεται στα σχολεία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη, για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική . Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της, με σκληρή δουλειά έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/7nn87TEqH5 -

  • Ηλεκτρονική παρακολούθηση στους φορείς του Δημοσίου #δημόσιο - https://t.co/GetichLzhV -

  • Στέφανος #Τσιτσιπάς: Λύγισε στον τελικό με τον Τζόκοβιτς #Τσιτσιπάς - https://t.co/VvZkmly5i0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση