Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της X.A. στη Σκιάθο
Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της  X.A.  στη Σκιάθο

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της X.A. στη Σκιάθο

Σε όμορφο και με αξιοσημείωτη συμμετοχή κατοίκων του νησιού, διεξήχθη η προγραμματισμένη εκδήλωση-ομιλία της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στο «Μπούρτζι» στη Σκιάθο με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Έως και την τελευταία συνέρρεε αρκετός κόσμος στο «Μπούρτζι», ώστε να ακούσει και εκ του σύνεγγυς τους εκπροσώπους του Κινήματος να αναλύουν τις θέσεις και το της Χρυσής Αυγής.

Αρχικώς έλαβε το λόγο ο Γιάννης Mαστροπέρος από τη Σκιάθο, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομέ.

Έπειτα ο Θοδωρής Συρταδιώτης από το Βελεστίνο έδωσε το πολιτικό του στίγμα, αποδίδοντας ιδιαίτερο βάρος στο ρόλο και την καίρια σημασία της Χρυσής Αυγής στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Τη σκυτάλη έλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης , ο οποίος προέβη σε μια αρκετά εμπεριστατωμένη ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας, της οποίας δυστυχώς οι εξελίξεις, όπως τόνισε στους παρευρισκομέ, αποβαίνουν εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας.

Ορμώμενος από τα τεκταινόμενα που μεθοδεύονται και προωθούνται εντός του κοινοβουλίου από το σύνολο του «αντισυνταγματικού τόξου», υπογράμμισε ότι καθήκον όλων είναι η οργάνωση και συσπείρωση στις τάξεις της τελευταίας γραμμής Άμυνας και Εθνικής Αντιστάσεως, στη Χρυσή Αυγή.

Δυστυχώς, τόνισε ότι «η απάθεια και η είναι άριστοι σύμμαχοι του διαρκούς εθνικού εγκλήματος του εθνικού ξεπουλήματος, και επιτέλους θα πρέπει ο λαός να αντιδράσει». Κατήγγειλε επίσης τις εικονικές αντιδράσεις της Δ και τα κροκοδείλια δάκρυά της για την εθνομηδενιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χέρι-χέρι υπερψήφισαν την την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα ενώ δεν εκφράζουν καμία ουσιαστική αντίδραση στην μεθοδική ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Έπειτα ανεφέρθη στις θέσεις της Χρυσής Αυγής, των οποίων μοναδικός γνώμονας και στόχευση είναι η προάσπιση και περιφρούρηση των Εθνικών μας Δικαιών, τα οποία παραβλέπονται και καταστρατηγούνται από το εγχώριο ανθελληνικό κατεστημένο χάριν της επιβαλλόμενης παγκοσμιοποιήσεως.

Ανεφέρθη επίσης λεπτομερώς στο του Λαϊκού Συνδέσμου για την άμεση ανάγκη προσεγγίσεως της Ρωσσίας, την ανακήρυξη της ΑΟΖ, την ανακοπή της λαθρομεταναστευτικής ροής μέσω της σφραγίσεως των ελληνικών συνόρων και την της Εθνικής Οικονομίας μέσω της ενισχύσεως της πρωτογενούς παραγωγής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την αναφώνηση του Εθνικού Ύμνου, ενώ οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν εν μέσω εκδήλου ενθουσιασμού.

  • xaxa3xa2

    PagasitikosNews logo

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

      Dark Mode

      "Αλιεύοντας" την είδηση