Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου
Μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου

Μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου

Το Κέντρο Κοινότητς του Δήμο Σκοπέλου σε συνεργσία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα εολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του του Δήμου Σκοπέλου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ς και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο του Δήμου Σκοπέλου δημιουργήθηκαν τμήματα που θα δώσουν την ευκαιρία σε ενήλικες να συμμετάσχουν και θα παρακολουθήσουν προγράμματα με ενδιαφέροντα θέματα.

Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τμήμα διάρκειας 25 ωρών, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 14 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο Ξενία με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη», εκπαιδεύτρια την κ. Ιωάννα Πολύζου* και αναμένεται συνέχεια.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

__________________________

* Η Πολύζου Ιωάννα, γεννημένη στο Βόλο, είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕΡ). Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες και μεσαίας δυναμικότητας Ξενοδοχειακές μονάδες σε θέσεις Receptionist, Reservations Executive, Reservations Manager και Hotel Operations Manager. Διαχειρίστηκε κρατήσεις F.I.T., Group, Incentive, Banquet, τη διοργάνωση συνεδρίων και γαμήλιων δεξιώσεων. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στα τουριστικά γραφεία ‘Four Ways Travel” και “Les Hirondelles” στο Βόλο, ως Υπεύθυνη Κρατήσεων Εξερχόμενου Τουρισμού, στη Διοργάνωση Συνεδρίων & Μεγάλων Εκδηλώσεων. Ήταν υπεύθυνη συντονισμού κρατήσεων και μετακινήσεων, για τη φιλοξενία όλων των συντελεστών της ταινίας “Mamma Mia” το 2007 στο Πήλιο. Είναι κάτοχος του First Certificate of στα Αγγλικά, και του Zertifikat Goethe Institut, Deutsch als Fremdsprache στα Γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει στον τομέα του Τουρισμού καθώς και στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Διαθέτει διδακτική εμπειρία ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στην ειδικότητα “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου και το ΙΕΚ Δήμητρα, και έχει διδάξει σε του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (Ειδικότητα: Υπάλληλος Υποδοχής, για εργαζόμενους του ξενοδοχειακού κλάδου).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση