Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου
Μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου

Μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμο Σκοπέλου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και ς) και το Ίδρυμα Νεολαίας και ς συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου δημιουργήθηκαν που θα δώσουν την ευκαιρία σε ενήλικες να συμμετάσχουν και θα παρακολουθήσουν προγράμματα με ενδιαφέροντα θέματα.

Σήμερα ολοκληρώθηκε με το πρώτο τμήμα διάρκειας 25 ωρών, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 14 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο Ξενία με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη», εκπαιδεύτρια την κ. Ιωάννα Πολύζου* και αναμένεται συνέχεια.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την () μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

__________________________

* Η Πολύζου Ιωάννα, γεννημένη στο Βόλο, είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων υ (ΑΣΤΕΡ). Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες και μεσαίας δυναμικότητας Ξενοδοχειακές μονάδες σε θέσεις Receptionist, Reservations Executive, Reservations Manager και Hotel Operations Manager. Διαχειρίστηκε κρατήσεις F.I.T., Group, Incentive, Banquet, τη διοργάνωση συνεδρίων και γαμήλιων δεξιώσεων. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στα Four Ways Travel” και “Les Hirondelles” στο Βόλο, ως Υπεύθυνη Κρατήσεων Εξερχόμενου Τουρισμού, στη Διοργάνωση Συνεδρίων & Μεγάλων Εκδηλώσεων. Ήταν υπεύθυνη συντονισμού κρατήσεων και μετακινήσεων, για τη φιλοξενία όλων των συντελεστών της ταινίας “Mamma Mia” το 2007 στο Πήλιο. Είναι κάτοχος του First Certificate of Cambridge στα Αγγλικά, και του Zertifikat Goethe Institut, Deutsch als Fremdsprache στα Γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον τομέα του Τουρισμού καθώς και στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Διαθέτει διδακτική εμπειρία ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στην ειδικότητα “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου και το ΙΕΚ Δήμητρα, και έχει διδάξει σε σεμινάρια του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (Ειδικότητα: Υπάλληλος Υποδοχής, για εργαζόμε του ξενοδοχειακού κλάδου).

"Αλιεύοντας" την είδηση