Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο
Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο

Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο

Τον τίτλο «Mamma Mia! Ζώντς το όνειρο στη Σκόπελο» επέλεξε ο εμπνευσμένος δημοσιογράφος James Brewer γι το εκτενές του http://www.allaboutshipping.co.uk/2019/11/28/mamma-mia-living-the-dream-on-skopelos/, στο καθιερωμένο Βρετανικό Τουριστικό Διαδικτυακό Τόπο allboutshipping.co.uk που εξειδικεύεται- μεταξύ άλλων- σε θέματα Θαλάσσιου και αυτικού Τουρισμού και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους και .

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2019 στο με την πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου, ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει νοερά στον ιδιαίτερο προορισμό, να επισκεφτεί τα γραφικά χωριά και τα εκκλησάκια, να θαυμάσει τη και τελικά να «ομολογήσει» πως αν και η δεύτερη της σειράς Mamma Mia! γυρίστηκε εκτός Ελλάδας, η παραμένει το αυθεντικό σημείο αναφοράς του διαχρονικού μιούζικαλ με τα αλησμόνητα των ABBA.

Η μαγική αύρα του νησιού ενισχύεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από την πλούσια ιστορία και το περιπετειώδες παρελθόν με τους πειρατές που έκαναν λημέρι τους το πανέμορφο νησί των Σποράδων πριν τους «διαδεχτούν» οι χιλιάδες των τουριστών που βρίσκουν σήμερα στη Σκόπελο το καταφύγιό τους για χαλάρωση, μακριά από το άγχος και την καθημερινότητα.

"Αλιεύοντας" την είδηση