Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Μάγεψε το ROYAL BALLET στην Σκιάθο
Μάγεψε το ROYAL BALLET στην Σκιάθο

Μάγεψε το ROYAL BALLET στην Σκιάθο

Μί με χορευτές ενός πό τα σπουδαιότερα λυρικά θέατρα του κόσμου, το Royal Ballet, Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου φιλοξενήθηκε στο ανοιχτό του Δήμου Σκιάθου “Μπούρτζι” τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.

Η διεθνούς φήμης χορευτική ομάδα με 10 χορευτές 10  παρουσίασε σε εκατοντάδες θεατές και πλήθος μικρών παιδιών ένα εξαιρετικό με  τίτλο “The Festival Ballet Ensemble featuring dancers from the Royal Ballet of London” με αποσπάσματα από τα πιο αγαπημένα κλασικά μπαλέτα, όπως η Λίμνη των Κύκνων, η Ωραία Κοιμωμένη και ο Κουρσάρος καθώς και από μοντέρνα κορυφαίων χορογράφων, όπως ο Wayne McGregor, ο Christopher Wheeldon και ο Matthew Ball.

Η εμφάνιση ενός από τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου στη Σκιάθο είναι κορυφαία στιγμή για τα πολιτιστικά του τόπου και ήταν η μόνη που διοργανώθηκε για φέτος στη χ με μοναδικό σταθμό την Σκιάθο.

Το γεγονός ότι ενθουσίασε τους θεατές και τα κυρίως τα μικρά ήταν αρκετό για την ανανέωση της σπουδαίας αυτής συνς.

Το Royal Ballet, κατατάσσεται ανάμεσα στις λαμπρότερες εταιρείες μπαλέτου του 20ου αιώνα και εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα από τις διασημότερες του κόσμου με αριστουργηματικές παραγωγές κλασσικού ρεπερτορίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση