Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Λυματολάσπη πλημμύρισε το Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου
Λυματολάσπη πλημμύρισε το Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου

Λυματολάσπη πλημμύρισε το Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου

Με λυματολάσπη πλημμύρισε ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου, καθώς  και χώροι μέσα στο στάδιο (αποδυτήρια, τουαλέτες κ.α.) και χρειάστηκαν πάνω από 10 βυτιοφόρα για να αδειάσουν το , προκειμένου να διεξαχθεί ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας.

Το πρόβλημα προκλήθηκε έντονα  μετά τη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών και την ισχυρή βροχή που ακολούθησε κι επειδή το “κλειστό” που έγινε δίπλα στο Στάδιο, κτίστηκε πάνω στα σημεία απορροής των νερών του σταδίου και σε μια περιοχή που στο υπέδαφός της υπάρχουν πολλά υπόγεια ύδατα.

Το στους βοηθητικούς χώρους του σταδίου έφθασε τα 25 εκατοστά και  απομακρύνθηκε το περασμένο Σάββατο αλλά και χθες Κυριακή για να γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας. Το νερό απομακρύνθηκε με ιδιωτικά βυτιοφόρα αφού η πυροσβεστική που κλήθηκε αρνήθηκε να το πράξει καθώς τα νερά είχαν ανακατευτεί και με από το βόθρο που υπερχείλισε καθώς δεν μπορούσε να τραβήξει όλο αυτό το νερό από τη βροχή και τα χιόνια που έλιωσαν.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου Γιώργος Μιτζέλος ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης δήλωσε στην : “Είναι άσχημο να μπαίνεις στο σπίτι σου, γιατί για μένα σπίτι μας είναι το στάδιο και να βλέπεις τα πάντα πλημμυρισμένα με κατεστραμμένο τον εξοπλισμό (ρούχα, μπάλες και άλλα είδη)” επισήμανε ο κ. Μιτζέλος. Ανέφερε ότι το κλειστό που στοίχισε 500.000 και είχε κι αυτό έχει υποστεί και τώρα η μελετά παρεμβάσεις, έγινε πολύ γρήγορα και χωρίς να το έχουν μελετήσει σωστά.

Αξίζαμε ένα καλύτερο κλειστό στη Σκιάθο. Πρόσφατα έγινε επιδιόρθωση του συγκεκριμένου γιατί είχε καταστραφεί το ξύλινο τερέν που παίζουν τα μπάσκετ και βόλεϊ γιατί είναι χτισμένο σε έδαφος με πολλά υπόγεια ύδατα και υγρασία. Τώρα συζητούν για τοποθέτηση αφυγραντήρων, συστημάτων θέρμανσης, τσιμεντόστρωση εξωτερικού χώρου κ.α. Σας θυμίζω ότι παραδόθηκε χωρίς ζεστό νερό, χωρίς επαρκή εξαερισμό και θέρμανση κ.λπ. Στην ουσία δεν είναι πραγματικό κλειστό, αλλά μια τέντα πάνω σε στηρίγματα. Ευθύνη όμως έχουμε κι εμείς που το αποδεχθήκαμε”. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση