Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Λειτουργία τηλεϊατρικής στη διάθεση των Σκιαθιτών
Λειτουργία τηλεϊατρικής στη διάθεση των Σκιαθιτών

Λειτουργία τηλεϊατρικής στη διάθεση των Σκιαθιτών

To πρωτοπορικό σύστημ τηλεϊατρικής Doctor Next 2 Me, διατίθεται δωρεάν στους , με εγγεγραμμένους περισσότερους από 1124 εθελοντές ιατρούς , όλων των ειδικοτήτων. Η εφαρμογή που αποτελεί συνέργεια του ΕΟΔΥ, του ΙΣΑ (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών), της Περιφέρειας Αττικής και του Όλοι Μαζι Μπορούμε ΣΚΑΪ, με το Doctor Next 2 Me, την εταιρία που το ανέπτυξε, ξεκίνησε τη συν με τον Δήμο Σκιάθου την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, παρέχοντας τη δυνατότητα ασφαλούς βιντεοκλήσης και επικοινωνίας ασθενών με ιατρό κάθε ς. Ο ασθενής δύναται να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο με ιατρό όλων των ειδικοτήτων λαμβάνοντας εξειδικευμένες συμβουλές.

Οι κινήσεις για τη βιντεοκλήση είναι πολύ απλές:

1. κατεβάζουμε την εφαρμογή www.DoctorNext2Me.com

2. επιλέγουμε έναν από τους διαθέσιμους γιατρούς

3. επικοινωνούμε μαζί του με το πάτημα ενός κουμπιού!

Aρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Σκιάθου που θα χειριστεί το πρόγραμμα ορίστηκε ο Γεώργιος Τσάμτσας.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, τόνισε τα εξής: «Το πρωτοποριακό σύστημα τηλεϊατρικής εντάσσεται στο δίχτυ προστασίας που έχει δημιουργήσει ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής για τους . Αξιοποιούμε τη τεχνολογία για να ενισχύσουμε την Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας, με στόχο να διασφαλιστεί τόσο η παρακολούθηση των χρονίως πασχόντων όσο και η παρακολούθηση των ασθενών με κορονοϊό που παραμένουν στο σπίτι προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές επιπλοκές και να μην καταλήξουν όλα αυτά τα περιστατικά στα . Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εθελοντές γιατρούς που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια καθώς και την εταιρία Doctor Next 2 Me που σχεδίασε και διέθεσε δωρεάν για το διάστημα της παρούσας κρίσης την πλατφόρμα στον ΙΣΑ και στην Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΟΔΥ, δίνοντας ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε κανένα σπίτι, καμιά οικογένεια, κανείς συμπολίτης μας να μη μείνει μόνος στις δύσκολές μέρες που διανύουμε. Με όλες τις δυνάμεις μας είμαστε δίπλα στους πολίτες της Αττικής».

«Θα βρεθούμε δίπλα σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες και κυρίως την υποστήριξη σε θέματα υγείας που μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση της εφαρμογής αυτής. Ζούμε μια πρωτόγνωρη κρίση δημόσιας υγείας, η οποία επηρεάζει τις ζωές όλων μας. Χρέος είναι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για την προστασία των πολιτών και τη διευκόλυνση των ευπαθών ομάδων. Μένουμε σπίτι.Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε προστατευόμαστε!». δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας

Από την πλευρά του ο Ιδρυτής και γενικός διευθυντής του Doctor Next 2 Me,  Απόστολος Καγκελάρης, δήλωσε τα εξής:«Στις κρίσεις, τις λύσεις τις δίνουμε Όλοι Μαζί! Από τη μεριά μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των πρωτότυπων mobile εφαρμογών και διαθέτοντας ένα πολύτιμο εργαλείο τηλεϊατρικής & επειγουσών υπηρεσιών υγείας, που μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το κοινό στην εύρεση γιατρού σε έκτακτης ανάγκης, την πλατφόρμα Doctor Next 2 Me, μετασχηματίσαμε με την ομάδα των έμπειρων συνεργατών μας και προσαρμόσαμε στις ανάγκες της κρίσης που προκάλεσε ο νέος κορονοϊός την εφαρμογή μας και τη διαθέσαμε – σε συν με τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ – σε όλους τους Έλληνες πολίτες και όλους τους Έλληνες γιατρούς, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, και με τρόπο απλούστατο στη χρήση: ΜΟΝΟ με το Πάτημα ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ! Θέτουμε επίσης, την τεχνογνωσία μας για την καλή λειτουργία της εφαρμογής στην υπηρεσία των πολιτών και των ιατρών της χς. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εθελοντές ιατρούς από όλη την Ελλάδα, που τόσο πρόθυμα συμμετέχουν κι εκείνοι στην κοινή προσπάθεια να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση