Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές
Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής  Σκιάθου  είναι η προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής-μνημείο της ς για όλη τη Μεσόγειο.

Το κλιμάκιο επιθεώρησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο νέος διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου ίκος Γκουτζέλας, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο ενημέρωσε τους που δραστηριοποιούνται στην παραλία των Κουκουναριών.

Όπως τόνισε ο διοικητής με τη λειτουργία του εποχικού κλιμακίου αυξάνονται δραστικά τα μέτρα προστασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους για την εθελοντική συμμετοχή τους στην πυρ επεσήμανε πως η ίδρυση του κλιμακίου σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς δράσεων για την ανάδειξη και προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Γιαννίτσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ς του Δήμου Σκιάθου Βασίλης Ταμπάκης και ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ίκος Καρούμπαλης.

Ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί ια την ίδρυση του εποχικού κλιμακίου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος ς και Στερεάς , υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη και τον διοικητή Μαγνησίας της Πυροσβεστικής Νίκο Μητσογιάννη.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει σε με τις αρμόδιες υπηρεσίες και την πολύτιμη συμβολή των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση