Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Καθημερινά δρομολόγια του SPORADES STAR από Βόλο προς Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο
Καθημερινά δρομολόγια του SPORADES STAR από Βόλο προς Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο

Καθημερινά δρομολόγια του SPORADES STAR από Βόλο προς Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο

Έναρξη Δρομολογίων  με 20% έκπτωση στα  

Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του πολυτελέστατου SPORADES STAR, που ξεκίνησε τα του για τη φετινή περίοδο από τη M.Τρίτη 19 Απριλίου και θα   ταξιδεύει κάθε πρωί από Βόλο σε Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο.

Το μεγαλύτερο και ταχύτερο πλοίο στη γραμμή,  με δυνατότητα άνω των 1.000 επιβατών και 180 οχημάτων, αποτελεί την ιδανική λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις αλλά και τις διακοπές διαρκείας στα νησιά των Σποράδων. Απολαύστε ταξίδι με ασύγκριτη άνεση, πολυτέλεια, κυλιόμενες σκάλες και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους.

Και για να γίνει το καλό ακόμα καλύτερο …

Η SEAJETS προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα εισιτήρια επιβατών, και μοτό που θα εκδοθούν από σήμερα έως και τις 2/5 για τα ταξίδια με το SPORADES STAR που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος της σεζόν.

ια να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να είστε μέλος στο SEAJETS SEA (https://www.seajets.com/el/travel-with-us/seajets-sea-club) και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό μέλους σας SEAJETS SEA κατά την κράτησή σας.

ια πληροφορίες και κρατήσεις,

  • Seajets.com

  • 210 7107710

  • στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση