Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Κατασκευή πεζοδρομίων σε Σκιάθο και Σκόπελο
Κατασκευή πεζοδρομίων σε Σκιάθο και Σκόπελο

Κατασκευή πεζοδρομίων σε Σκιάθο και Σκόπελο

Με δύο  νέ έργ, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 , η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει τις υποδομές προσβασιμότητας στα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου, κατασκευάζοντας νέα  στην επαρχιακή οδό Σκιάθος -Κουκουναριές και στην επαρχιακή οδό Σκόπελος-Κλήμα-Λουτράκι.

Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Οι κατασκευής νέων πεζοδρομίων στη Σκιάθο έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ θα γίνουν επίσης συντήρησης του οδοστρώματος και  της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης κατά μήκος της Επαρχιακής οδού Σκιάθος – Κουκουναριές.

Το έργο «κατασκευή περιπατητικών διαδρομών στο Επαρχιακό », προϋπολογισμού 300.000€, θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και αφού ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία. Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή πεζοδρομίων κατά μήκος της Επαρχιακής οδού Σκόπελος-Κλήμα-Λουτράκι.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων Δωροθέα ανέφερε: «προχωράμε τις διαδικασίες για  δύο νέα χρήσιμα έργα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Αλλάζουμε την εικόνα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου- Κουκουναριών και στην επαρχιακή οδό Σκόπελος – Κλήμα – Λουτράκι, ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση των πεζών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση