Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Κατασκευή πεζοδρομίων σε Σκιάθο και Σκόπελο
Κατασκευή πεζοδρομίων σε Σκιάθο και Σκόπελο

Κατασκευή πεζοδρομίων σε Σκιάθο και Σκόπελο

Με δύο  νέ έργ, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 , η βελτιώνει τις υποδομές προσβασιμότητας στα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου, κατασκευάζοντας νέα  στην επαρχιακή οδό Σκιάθος -Κουκουναριές και στην επαρχιακή οδό Σκόπελος-Κλήμα-Λουτράκι.

Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της .
Οι εργασίες κατασκευής νέων πεζοδρομίων στη Σκιάθο έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ θα γίνουν επίσης εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και  της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης κατά μήκος της Επαρχιακής οδού Σκιάθος – Κουκουναριές.

Το έργο «κατασκευή περιπατητικών διαδρομών στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου», προϋπολογισμού 300.000€, θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και αφού ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία. Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή πεζοδρομίων κατά μήκος της Επαρχιακής οδού Σκόπελος-Κλήμα-Λουτράκι.

Σε της η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «προχωράμε τις διαδικασίες για  δύο νέα χρήσιμα έργα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Αλλάζουμε την εικόνα στην επαρχιακή οδό και στην επαρχιακή οδό Σκόπελος – Κλήμα – Λουτράκι, ενισχύοντας την ασφαλή των πεζών».

"Αλιεύοντας" την είδηση