Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Κανένα παιδί στη Σκιάθο εκτός Παιδικού Σταθμού  για το σχολικό έτος 2020 -2021 
Κανένα παιδί στη Σκιάθο εκτός Παιδικού Σταθμού  για το σχολικό έτος 2020 -2021 

Κανένα παιδί στη Σκιάθο εκτός Παιδικού Σταθμού  για το σχολικό έτος 2020 -2021 

Με δύο τμήματα νηπίων (από 2,5 ετών ) θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός από την ημέρα που θα λειτουργήσουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το προσωπικό που υπηρετεί στον θα βρίσκεται στη θέση του κανονικά και θα εκτελεί τις του από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, (, ενημέρωση, καθαριότητα, οργάνωση χώρων). Για το προσωπικό είναι απαραίτητη η .

Ήδη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουν ένα ασφαλές για τα παιδιά.

Θα πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλο το προσωπικό, ενώ έχουν φροντίσει για τον εξοπλισμό του χώρου με κατάλληλα μέσα απολύμανσης (απολυμαντικά, ατμοκαθαριστή, αντισηπτικά) και για την  παροχή ιματισμού και μασκών για όλο το προσωπικό του σταθμού.

Ακόμα θα γίνει διαχωρισμός των αύλειων δραστηριοτήτων κατά τμήματα και θα παρθεί ειδική μέριμνα για τη σίτιση, ενώ αναμένονται σχετικές οδηγίες από τον .

Ενημερώνονται οι ότι θα ξεκινήσουν από Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 να γίνονται οι αποδοχές θέσεωνκαι παράλληλα η διαδικασία κατάθεσης των αξιών τοποθέτησης (voucher) του προγράμματος για δωρεάν φιλοξενία νηπίων σχολικού έτους 2020-2021.

Οι μπορούν να προσέρχονται από την 1η έως την 4η Σεπτεμβρίου στο του Παιδικού Σταθμού από 9:00 έως 13:00.

Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2427022042 και στο email:paidikosskiathou@gmail.com .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση