Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Καινούρια έκδοση ηλεκτρονικής εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου»
Καινούρια  έκδοση ηλεκτρονικής  εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου»

Καινούρια έκδοση ηλεκτρονικής εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου»

Ο Δήμος Σκιάθου καλεί τους δημότες Σκιάθου να κάνουν χρήση της καινούριας έκδοσης της εφαρμογής «», η οποία αναβαθμίστηκε για να ταιριάζει στα του κάθε χρήστη.

Μέσω αυτής οι δημότες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου, να υποβάλλουν τα αιτήματά τους και να ενημερώνονται.

Η νέα έκδοση προσφέρει μία δυναμική αρχική σελίδα, η εμφάνιση της οποίας μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

Η εφαρμογή βασίζεται στην #CityzenApp #SmartCities #NovelTech.

Με την εφαρμογή αυτή οι δημότες έχουν τη δυνατότητα:
– Να υποβάλλουν τα αιτήματά τους προς τις δημοτικές υπηρεσίες (χορήγηση πιστοποιητικών, αναφορά βλαβών κ.α.) και να έχουν άμεση επικοινωνία με τον Δήμο μέσω τηλεφώνου ή email
– Να έχουν άμεση ενημέρωση από την για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωναϊό
– Να έχουν άμεση ενημέρωση από τον Δήμο Σκιάθου για τα τελευταία νέα-ανακοινώσεις του Δήμου και για τις δράσεις του σχετικά με τον κορωναϊό
– Να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου και άλλων υπηρεσιών (Νοσοκομεία, Μετακινήσεις, Εκπαίδευση, Έκτατης Ανάγκης κ.α.)
– Να έχουν ενημέρωση από την ειδική ενότητα «», για έκτακτα γεγονότα, για τους χώρους καταυλισμού και χώρους καταφυγής, κ.α.
• Να λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις, μέσω Push Notifications, για έκτακτα περιστατικά ή άλλες σημαντικές ενημερώσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS:https://play..com/store//details?id=gr.noveltech.mitos.cityzen.municipality&fbclid=IwAR2_EIcfz9Yrs5ND

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας δήλωσε  σχετικά με την εφαρμογή:«Bιώνουμε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση, είναι ωστόσο η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσουμε στις ψηφιακές υπηρεσίες και να επιτρέψουμε τους πολίτες να έχουν αμεσότητα και ευελιξία στις υπηρεσίες με τον Δήμο.
Θα αξιοποιήσουμε δυνατότητα που προσφέρει η προκειμένου να είμαστε δίπλα στο δημότη».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση