Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Καινούρια έκδοση ηλεκτρονικής εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου»
Καινούρια  έκδοση ηλεκτρονικής  εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου»

Καινούρια έκδοση ηλεκτρονικής εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου»

Ο Δήμος Σκιάθου καλεί τους δημότες Σκιάθου να κάνουν χρήση της καινούριας έκδοσης της εφαρμογής «Δημότης Σκιάθου», η οποία αναβαθμίστηκε για να ταιριάζει στα μέτρα του κάθε χρήστη.

Μέσω αυτής οι δημότες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου, να υποβάλλουν τα αιτήματά τους και να ενημερώνονται.

Η νέα έκδοση προσφέρει μία δυναμική αρχική σελίδα, η εμφάνιση της οποίας μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

Η εφαρμογή βασίζεται στην πλατφόρμα #CityzenApp #SmartCities #NovelTech.

Με την εφαρμογή αυτή οι δημότες έχουν τη δυνατότητα:
– Να υποβάλλουν τα αιτήματά τους προς τις δημοτικές υπηρεσίες (χορήγηση πιστοποιητικών, αναφορά βλαβών κ.α.) και να έχουν άμεση με τον Δήμο μέσω τηλεφώνου ή email
– Να έχουν άμεση ενημέρωση από την για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωναϊό
– Να έχουν άμεση ενημέρωση από τον Δήμο Σκιάθου για τα τελευταία νέα-ανακοινώσεις του Δήμου και για τις δράσεις του σχετικά με τον κορωναϊό
– Να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου και άλλων υπηρεσιών (Νοσοκομεία, Μετακινήσεις, Εκπαίδευση, Έκτατης Ανάγκης κ.α.)
– Να έχουν ενημέρωση από την ειδική ενότητα «Πολιτική Προστασία», για έκτακτα γεγονότα, για τους χώρους καταυλισμού και χώρους καταφυγής, κ.α.
• Να λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις, μέσω Push Notifications, για έκτακτα περιστατικά ή άλλες σημαντικές ενημερώσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS:https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.cityzen.municipality&fbclid=IwAR2_EIcfz9Yrs5ND

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας δήλωσε  σχετικά με την εφαρμογή:«Bιώνουμε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση, είναι ωστόσο η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσουμε στις ψηφιακές υπηρεσίες και να επιτρέψουμε τους να έχουν αμεσότητα και ευελιξία στις υπηρεσίες με τον Δήμο.
Θα αξιοποιήσουμε δυνατότητα που προσφέρει η τεχνολογία προκειμένου να είμαστε δίπλα στο δημότη».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση