Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού
Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού

Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού

 

Κοινοβουλευτική κατέθεσε η Μαγνησίας του ΠΣ  προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας την επιστολή του Δήμου Σκοπέλου που αφορά στο πολύ σημαντικό θέμα της συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου της Σκοπέλου.

Ο με την επιστολή του, αιτείται την άμεση χρηματοδότησή του προκειμένου να προβεί στην συντήρηση των 26 δασικών δρόμων δεκάδων χιλιομέτρων του νησιού. Ο Δήμος Σκοπέλου επισημαίνει ότι το των 43.300 που έχει λάβει για τις ανάγκες της δασοπροστασίας δεν επαρκεί, ότι το νησί καλύπτεται κατά 80% με πεύκα και ενόψει της θερινής περιόδου είναι απαραίτητο να συντηρηθεί άμεσα το .

Η κα ζητά με την της από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να εξεταστεί και να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Σκοπέλου, για την άμεση χρηματοδότησή του ώστε να ξεκινήσουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση