Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού
Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού

Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού

 

Κοινοβουλευτική αναφορά κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ  Κατερίνα Παπανάτσιου προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας την επιστολή του Δήμου Σκοπέλου που αφορά στο πολύ σημαντικό θέμα της συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου της Σκοπέλου.

Ο με την επιστολή του, αιτείται την άμεση χρηματοδότησή του προκειμένου να προβεί στην συντήρηση των 26 δασικών δρόμων δεκάδων χιλιομέτρων του νησιού. Ο Δήμος Σκοπέλου επισημαίνει ότι το ποσό των 43.300 ευρώ που έχει λάβει για τις ανάγκες της δασοπροστασίας δεν επαρκεί, ότι το νησί καλύπτεται κατά 80% με πεύκα και ενόψει της θερινής περιόδου είναι απαραίτητο να συντηρηθεί άμεσα το οδικό δίκτυο.

Η κα Παπανάτσιου ζητά με την αναφορά της από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να εξεταστεί και να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Σκοπέλου, για την άμεση χρηματοδότησή του ώστε να ξεκινήσουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Tροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων - https://t.co/BWZNrCs0no… -

  • Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων #ΓενοκτονίαΠοντίων - https://t.co/Pw35jobGqr -

  • Εστία Θεάτρου «’Ερινεώς» παρουσιάζει «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» (F.G. LORCA) - https://t.co/NJnKV9D0dC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση