Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού
Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού

Κ. Παπανάτσιου : Άμεσα να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σκοπέλου για την συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου του νησιού

 

Κοινοβουλευτική αναφορά κατέθεσε η του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ  προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας την του Δήμου Σκοπέλου που αφορά στο πολύ σημαντικό θέμα της ς του δασικού οδικού δικτύου της Σκοπέλου.

Ο Σκοπέλου με την του, αιτείται την άμεση χρηματοδότησή του προκειμένου να προβεί στην των 26 δασικών δρόμων δεκάδων χιλιομέτρων του νησιού. Ο Σκοπέλου επισημαίνει ότι το των 43.300 ευρώ που έχει λάβει για τις ανάγκες της δασοπροστασίας δεν επαρκεί, ότι το νησί καλύπτεται κατά 80% με πεύκα και ενόψει της θερινής περιόδου είναι απαραίτητο να συντηρηθεί άμεσα το οδικό δίκτυο.

Η κα Παπανάτσιου ζητά με την αναφορά της από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να εξεταστεί και να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Σκοπέλου, για την άμεση χρηματοδότησή του ώστε να ξεκινήσουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση