Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ιατροδικαστής: «Μια γροθιά σκότωσε τη Σόνια Αρμακόλα»
Ιατροδικαστής: «Μια γροθιά σκότωσε τη Σόνια Αρμακόλα»

Ιατροδικαστής: «Μια γροθιά σκότωσε τη Σόνια Αρμακόλα»

Στο συμπέρασμα ότι μία γροθιά έστειλε στον θάνατο την 39χρονη Σόνια Αρμακόλα τον Σεπτέμβριο του 2015, που κατέληξε στο οσοκομείο Βόλου ύστερα από τροχαίο στη Σκιάθο, προχωρά ο ιατροδικαστής και χημικός – τοξικολόγος, Ιατροδικαστικής και ς Θεσσαλονίκης Ματθαίος Τσούγκας, στην ιατροδικαστική του γνωμάτευση.

Η συγκεκριμένη ιατροδικαστική γνωμάτευση έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τ δεδομένα για τα αίτια θανάτου της 39χρονης από πτώση σε τροχαίο και να συμφωνήσει με την άποψη που εξέφραζαν όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της, ότι ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα “Θεσσαλία”, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που δεν έχει ακόμη κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, στην οποία επέβαινε η άτυχη .

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2015 μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, ενώ η 39χρονη παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η άτυχη σεφ, μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο και η διακομιδή ολοκληρώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του Β υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγγενείς της άτυχης ς στο Δίστομο, από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι ο θάνατος της άτυχης Σόνιας Αρμακόλα οφειλόταν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και με παράσταση στην Εισαγγελία Βόλου και σχετικά κατά καιρούς δημοσιεύματα, ζήτησαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, επικαλούμενοι όσα έλεγαν άτομα στη Σκιάθο σχετικά με τις συνθήκες που προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις και δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν ακόμη και δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Πανελλαδικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώνεται και δεν θα αργήσει η μέρα που θα βγει το του εισαγγελέα για την υπόθεση.

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση