Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά
Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά

Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά

Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά. Ο εκπροσωπήθηκε από τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα  και τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό, στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)-Top Resa, B2B . Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό «Porte des Versailles” το διάστημα 5 έως 8 Οκτωβρίου 2021.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων με σκοπό το άνοιγμα του προορισμού στην γαλλική αγορά ήταν οι επαφές με ανώτατα στελέχη και εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Transavia, όπου μετά από συνεχή προσπάθεια και με την καθοριστική συμβολή του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, η Transavia ανακοίνωσε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 την απευθείας πτήση Παρίσι- Σκιάθος για το έτος 2022 από τα μέσα Απριλίου.

Η Σκιάθος είναι ο μόνος νέος προορισμός που άνοιξε η Transavia για το 2022 στην Ελλάδα.

Ο Τουρισμού, Βασίλης , κατά τη εργασίας με την διευθύνουσα σύμβουλο της Transavia, Nathalie Stubler  και τον γενικό διευθυντή, Nicolas Henin, ευχαρίστησε για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς , στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος από τον Απρίλιο του 2022, προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό στη , η αεροπορική εταιρεία Transavia, ανακοίνωσε την απευθείας πτήση Παρίσι- Σκιάθος από τα μέσα Απριλίου του 2022.

Στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον τουρισμό διεθνώς και μετά από δύο χρόνια μεγάλης προσπάθειας με την καθοριστική συμβολή του ΕΟΤ και του Υπουργείο Τουρισμού, η Δημοτική Αρχή άνοιξε έναν νέο προορισμό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη και την προϊσταμένη του ΕΟΤ στη , Δήμητρα Βοζίκη για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη.

Με σκοπό την ισχυρή παρουσία του προορισμού στο γαλλικό κοινό ο σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, την ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία και την Transavia, θα προχωρήσει σε ένα δράσεων προβολής του προορισμού» δήλωσε ο , Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση