Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Σκιάθου-Κουκουναριών
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Σκιάθου-Κουκουναριών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Σκιάθου-Κουκουναριών

 

 

 

Δημοπρατείται από την το έργο «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Σκιάθου», προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ς.

Το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, κατασκευής τεχνικών έργων, σήμανσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, κατά μήκος της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

«Σε συνεργασία με την αεριφερειάρχη Π.Ε. ς και Σποράδων , τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας, δημοπρατούμε ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας για το νησί της  Σκιάθου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας που αλλάζει την εικόνα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών ενισχύοντας την ασφαλή των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού, με υποδομής που δημιουργούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την τοπική οικονομία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση