Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Σκιάθου-Κουκουναριών
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Σκιάθου-Κουκουναριών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Σκιάθου-Κουκουναριών

 

 

 

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Σκιάθου», προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, κατασκευής τεχνικών έργων, σήμανσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, κατά μήκος της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας, δημοπρατούμε ένα σημαντικό οδικής ασφάλειας για το νησί της  Σκιάθου» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Πρόκειται για ένα ουσίας που αλλάζει την εικόνα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού, με έργα υποδομής που δημιουργούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την τοπική οικονομία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση