Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Για τα θέματα της Σκιάθου ενημερώθηκε ο γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλος
Για τα θέματα της Σκιάθου ενημερώθηκε ο γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλος

Για τα θέματα της Σκιάθου ενημερώθηκε ο γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλος

Συνάντηση με τον γενικό γρμμτέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο είχε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Νίκο Λιακόπουλο.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την κοινή υπουργική που αφορά στην παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, ς. Η που γίνεται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και συνυπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, είναι πολύ σημαντικό να έχει εκδοθεί πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου για να δώσει στους Δήμους το δικαίωμα να προχωρήσουν στις δημοπρασίες.

Ο δήμαρχος τόνισε ποσό επιβεβλημένο είναι να εκδοθεί έγκαιρα η απόφαση, ώστε να είναι έτοιμες οι παραλίες να υποδεχθούν τους του πρώτου charter.

Ο δεσμεύθηκε να τεθεί ως προτεραιότητα από το Υπουργείο, ανέφερε πως μέχρι τη δεδομένη στιγμή, εκτός της Σκιάθου, σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί και από φορείς της Κρήτης.

Αναφορά έγινε και στη διαχείριση της περιοχής του καρνάγιου του Αγίου Γεώργιου, όπου έχει οριστεί ζώνη της Κτηματικής Υπηρεσίας, όπου θα δρομολογηθούν ενέργειες με τη συν του Δήμου και της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, για να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία διαχείρισης της περιοχής.

Ο ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο, για την πρωτοβουλία της ενημερωτικής συνάντησης, αφιέρωσε πολύ χρόνο στη συζήτηση και έδειξε ιδιαίτερα ενήμερος για τα θέματα του Δήμου Σκιάθου.

 Ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον γενικό γραμματέα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης και κυρίως για τη διάθεσή του για συν και υποστήριξη.

"Αλιεύοντας" την είδηση