Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Για παραπληροφόρηση καταγγέλει η δημοτική αρχή Σκοπέλου τον Ν. Μάνεση
Για παραπληροφόρηση καταγγέλει η δημοτική αρχή Σκοπέλου τον Ν. Μάνεση

Για παραπληροφόρηση καταγγέλει η δημοτική αρχή Σκοπέλου τον Ν. Μάνεση

Nα ανακαλέσει  όσα είπε στην εκπομπή του ο . Μάνεσης σήμερα 18 Ιουλίου  ότι υπάρχουν στη Σκόπελο δύο  επιβεβαιωμένα covid και επίκειται κλείσιμο του νησιού ζητά η δημοτική  αρχή , τονίζοντας πως σε διαφρορετικη περίπτωση επιφυλάσσεται  για κάθε νόμιμη .

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” Καταγγέλλουμε την ανεύθυνη δημοσιογραφία η οποία στηρίζεται σε φήμες και όχι σε πραγματικά γεγονότα, δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας και μεγάλη οικονομική ζημιά στο νησί προαναγγέλλοντας πιθανό κλείσιμό του.

Απαιτούμε αποκατάσταση της αλήθειας με βάση την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΔΥ από τον κ. Μάνεση στην αυριανή του εκπομπή 19 Ιουλίου.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργειά μας”.

Απευθυνόμενη στους η  δημοτική αρχή τονίζει: “Αγαπητοί συμπατριώτες ,θέλουμε για ακόμη μια φορά να σας ενημερώσουμε σχετικά με το covid-19:

-α φοράτε μάσκες, να τηρείται τα ς  και να γνωρίζετε ότι θα ακολουθήσουν  από ειδικά συνεργεία.

Θεωρούμε δε απαράδεκτη την και δυσφήμηση του νησιού μας από συγκεκριμένη δημοσιογραφική ομάδα εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού  ΑΛΦΑ.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν κλεισίματος του νησιού μας.

Σας καλούμε να εμπιστευόσαστε τις επίσημες ανακοινώσεις από το Δήμο Σκοπέλου και τον ΕΟΔΥ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση