Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Για παραπληροφόρηση καταγγέλει η δημοτική αρχή Σκοπέλου τον Ν. Μάνεση
Για παραπληροφόρηση καταγγέλει η δημοτική αρχή Σκοπέλου τον Ν. Μάνεση

Για παραπληροφόρηση καταγγέλει η δημοτική αρχή Σκοπέλου τον Ν. Μάνεση

νκαλέσει  όσα είπε στην εκπομπή του ο . Μάνεσης σήμερα 18 Ιουλίου  ότι υπάρχουν στη Σκόπελο δύο  επιβεβαιωμένα covid και επίκειται κλείσιμο του νησιού ζητά η δημοτική  αρχή , τονίζοντας πως σε διαφρορετικη περίπτωση επιφυλάσσεται  για κάθε νόμιμη .

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” Καταγγέλλουμε την ανεύθυνη δημοσιογραφία η οποία στηρίζεται σε φήμες και όχι σε πραγματικά γεγονότα, δημιουργεί αίσθημα ανς και μεγάλη οικονομική ζημιά στο νησί προαναγγέλλοντας πιθανό κλείσιμό του.

Απαιτούμε αποκατάσταση της αλήθειας με βάση την επίσημη του ΕΟΔΔΥ από τον κ. Μάνεση στην αυριανή του εκπομπή 19 Ιουλίου.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργειά μας”.

Απευθυνόμενη στους νησιώτες η  τονίζει: “Αγαπητοί συμπατριώτες ,θέλουμε για ακόμη μια φορά να σας ενημερώσουμε σχετικά με το covid-19:

-Να φοράτε μάσκες, να τηρείται τα πρωτόκολλα υγείας  και να γνωρίζετε ότι θα ακολουθήσουν  από ειδικά συνεργεία.

Θεωρούμε δε απαράδεκτη την παραπληροφόρηση και δυσφήμηση του νησιού μας από συγκεκριμένη δημοσιογραφική ομάδα εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού  ΑΛΦΑ.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν κλεισίματος του νησιού μας.

Σας καλούμε να εμπιστευόσαστε τις επίσημες ανακοινώσεις από το Δήμο Σκοπέλου και τον ΕΟΔΥ”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση