Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Γαλλικό αφιέρωμα στη Σκιάθο
Γαλλικό αφιέρωμα στη Σκιάθο

Γαλλικό αφιέρωμα στη Σκιάθο

Δημοσιογράφος της εφημερίδας ‘Le Parisien’ στο νησί του Παπαδιαμάντη 

Σημαντικό δημοσιογραφικό ταξίδι διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με την Marketing Greece, για την αγορά της Γαλλίας.

Το διάστημα 24-28 Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος Dominique Savidan, εκπροσώπησε την κορυφαία Γαλλική εφημερίδα ‘Le Parisien’ (κυκλοφορία 400.000 αντίτυπα), μέσω του ένθετου περιοδικού ‘Le Parisien-Weekend’, με στόχο να επιμεληθεί τετρασέλιδο αφιέρωμα.

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων και των εμπειριών, ώστε η δημοσιογράφος να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το νησί, περιελάμβανε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στα μουσεία, Αλ. Παπαδιαμάντη, Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης, Σκιαθίτικο Σπίτι, Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στο Κάστρο, στις παραλίες Κουκουναριές, Λαλάρια, Τσουγκριάς.

Τη δημοσιογράφο συνόδευσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός.

Στη συνάντησή της με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, η δημοσιογράφος δήλωσε γοητευμένη με την ομορφιά του νησιού, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και υψηλές παροχές.

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας στις προτεραιότητές της το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές, θα συμμετέχει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γαλλίας. Πρόκειται για την έκθεση IFTM Top Resa, που διοργανώνεται στο Παρίσι 1-4 Οκτωβρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακυρώνεται επισήμως το καρναβάλι της Πάτρας - https://t.co/nAZuRFsJxr -

  • Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή για τα επεισόδια στα νησιά - https://t.co/YZe1Yvo9Y7 -

  • Ελαιόλαδο: Το ενωσιακό καθεστώς στήριξης μετριάζει την πίεση στην αγορά   - https://t.co/6TDJoT3FGc -

"Αλιεύοντας" την είδηση