Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Γαλλικό αφιέρωμα στη Σκιάθο
Γαλλικό αφιέρωμα στη Σκιάθο

Γαλλικό αφιέρωμα στη Σκιάθο

Δημοσιογράφος της εφημερίδας ‘Le Parisien’ στο νησί του Παπαδιαμάντη 

Σημαντικό δημοσιογραφικό ταξίδι διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε με την Marketing Greece, για την της Γαλλίας.

Το διάστημα 24-28 Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος Dominique Savidan, εκπροσώπησε την κορυφαία Γαλλική ‘Le Parisien’ (κυκλοφορία 400.000 αντίτυπα), μέσω του ένθετου περιοδικού ‘Le Parisien-Weekend’, με στόχο να επιμεληθεί τετρασέλιδο αφιέρωμα.

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων και των εμπειριών, ώστε η δημοσιογράφος να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το νησί, περιελάμβανε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στα μουσεία, Αλ. Παπαδιαμάντη, Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης, Σκιαθίτικο Σπίτι, Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στο Κάστρο, στις παραλίες Κουκουναριές, , Τσουγκριάς.

Τη δημοσιογράφο συνόδευσε ο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός.

Στη συνάντησή της με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, η δημοσιογράφος δήλωσε γοητευμένη με την του νησιού, που συνδυάζει τη φυσική και υψηλές παροχές.

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας στις προτεραιότητές της το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές, θα συμμετέχει σε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γαλλίας. Πρόκειται για την έκθεση IFTM Top Resa, που διοργανώνεται στο Παρίσι 1-4 Οκτωβρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση