Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ευεργέτης της Σκιάθου ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης
Ευεργέτης της Σκιάθου ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης

Ευεργέτης της Σκιάθου ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης

Από την ίδρυσή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η ', γι τη δράση του έχει στηριχθεί πό τις χορηγίες των μελών και των φίλων του, είναι φορές που η υποστήριξη αυτή έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημέ, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα του Συλλόγου, ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του ο , επίτιμο μέλος του Συλλόγου.

Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει σημαντικές δράσεις του Συλλόγου, όπως η δωρεά πυροσβεστικού οχήματος (2014), η διοργάνωση Συμποσίου με την (2014), η επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θεάτρου του Δήμου (2015), η δωρεά γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας (), και πρόσφατα η επικαιροποίηση των μελετών του έργου αναστήλωσης του Κάστρου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, και Πάσχα.

Την προσφορά αυτή έχει εμπιστευθεί από το 2013 στον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος', ο οποίος στηρίζει από την ίδρυσή του περισσότερες από 80 οικογένειες.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, για την ανακούφιση των απόρων έχει μεριμνήσει για την υγεία τους, με πιο πρόσφατη την κάλυψη έξι απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων σε διάστημα τριών ετών, ανήλικου μέλους άπορης οικογένειες που η του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη τητα καυσίμων, με πιο πρόσφατη αυτή του τρέχοντος μηνός, 6.450 λίτρων, για τις ανάγκες, ναών, δημόσιων υπηρεσιών, δημοτικών και σχολικών κτηρίων. Μια χορηγία που έχει εμπιστευθεί για την εκτέλεσή της από το 2014, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος'.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος', συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη και τον Παράσχο Γεωργ. Αλεξανδρίδη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση