Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου
Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου

Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου

Η Δημοτική Αρχή, έχοντς ως προτεριότητα τη και τον ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων όλων των σχολικών βαθμίδων, με γνώμονα την ασφάλεια των και του εκπαιδευτικού προσωπικού, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μετά από πολλά χρόνια, πραγματοποιούνται φέτος εργασίες στο κτήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του υ με οικολογικές βαφές, η συντήρηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στις περιφράξεις και άλλες εργασίες ευπρεπισμού της σχολικής μονάδας.

Ο , σε συνεργασία με τις , με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα συνεχίζει και εντείνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο.

Με τα έργα αυτά, δημιουργούνται καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα , με γνώμονα πάντα, ότι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον του τόπου είναι η επένδυση στον τομέα της Παιδείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση