Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου
Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου

Εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Σκιάθου

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ως προτεραιότητα τη συντήρηση και τον ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων όλων των σχολικών βαθμίδων, με γνώμονα την ασφάλεια των ών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μετά από πολλά χρόνια, πραγματοποιούνται φέτος στο κτήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του υ με οικολογικές βαφές, η συντήρηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στις περιφράξεις και άλλες ευπρεπισμού της σχολικής μονάδας.

Ο , σε συν με τις , με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα συνεχίζει και εντείνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο.

Με τα έργα αυτά, δημιουργούνται καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία, με γνώμονα πάντα, ότι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον του τόπου είναι η επένδυση στον τομέα της Παιδείας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση