Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Έργα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη Σκόπελο
Έργα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη Σκόπελο

Έργα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη Σκόπελο

Ένα νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ς της Σκοπέλου εισέρχεται σε φάση υλοποίησης από την Περιφέρεια ς. Αναδείχτηκε ο ανάδοχος του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου νήσου Σκοπέλου» προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας ς.

 

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, δημοπρατούμε ένα νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ς στη Σκόπελο μετά τη του Απριλίου», δηλώνει ο . «Σε δύσκολες εποχές για την κοινωνία και την οικονομία, εργαζόμαστε με και πρόγραμμα, δρομολογώντας που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων, δημιουργούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 Το έργο

Τα έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα του Απριλίου του 2020 είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες στο οδικό δίκτυο του νησιού, προκλήθηκαν καθιζήσεις σε τμήματα των οδών και  επιδεινώθηκαν σε μεγάλο βαθμό βλάβες στην οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.

Για την αποκατάσταση των βλαβών προβλέπονται οι παρακάτω στο οδικό δίκτυο:

  • Ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων (φρεζάρισμα– εκ νέου ασφαλτόστρωση)
  • Κατασκευή αποστραγγιστικής τάφρου κατά μήκος της οδού.
  • Σήμανση– ασφάλιση με την τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας ,
  • Διαγράμμιση κεντρικού άξονα και οριογραμμών
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση