Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων
Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Τα εν εξελίξει έργα αφορούν σε ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας, στη συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων ήσου Αλοννήσου και στη συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

Για το «ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό Σκοπέλου – Γλώσσας», προϋπολογισμού 400.000,00€ προβλέπεται να γίνουν εργασίες άρσης καταπτώσεων από κατολισθήσεις, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικών, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων επικίνδυνων θέσεων και διαγράμμιση.

Για το «συντήρηση στο Π.Ε. ς και Σποράδων στην Αλόννησο», προϋπολογισμού 250.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης τμημάτων και σημείων του οδικού δικτύου, σήμανση των τμημάτων βελτίωσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αλοννήσου.

Για το έργο «κατασκευή πεζοδρομίων – συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών», προϋπολογισμού 300.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης όλης της επιφάνειας της οδού με ασφαλτικό τάπητα στη θέση από οδό Παπαδιαμάντη έως την επαρχιακή οδό και μέσω παλαιού Κέντρου Υγείας, κατασκευή νέων πεζοδρομίων, διαγράμμιση οδού, συντήρηση σε θέσεις στάσης λεωφορείων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Σκιάθο έως Κουκουναριές.

Σε δηλώσεις της η αντι Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε: “Με την απόλυτη στήριξη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, υλοποιούμε έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες της ησιωτικής και Ηπειρωτικής Μαγνησίας. Με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό προχωρούμε στην υλο των έργων σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση