Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων
Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Τα εν εξελίξει έργα αφορούν σε ασφαλτικές στο επαρχιακό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας, στη συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων Νήσου Αλοννήσου και στη συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

Για το έργο «ασφαλτικές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας», προϋπολογισμού 400.000,00€ προβλέπεται να γίνουν άρσης καταπτώσεων από κατολισθήσεις, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικών, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων επικίνδυνων θέσεων και διαγράμμιση.

Για το έργο «συντήρηση στο και Σποράδων στην Αλόννησο», προϋπολογισμού 250.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης τμημάτων και σημείων του οδικού δικτύου, σήμανση των τμημάτων βελτίωσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αλοννήσου.

Για το έργο «κατασκευή πεζοδρομίων – συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών», προϋπολογισμού 300.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης όλης της επιφάνειας της οδού με ασφαλτικό τάπητα στη θέση από οδό Παπαδιαμάντη έως την επαρχιακή οδό και μέσω παλαιού Κέντρου Υγείας, κατασκευή νέων πεζοδρομίων, διαγράμμιση οδού, συντήρηση σε θέσεις στάσης λεωφορείων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Σκιάθο έως Κουκουναριές.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε: “Με την απόλυτη στήριξη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, υλοποιούμε έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες της Νησιωτικής και Ηπειρωτικής . Με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων σε με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση προέδρου ΟΛΒ ΑΕ με αντιπροσωπεία του #ΣΙΤΕΣΑΠ #ΣΙΤΕΣΑΠ - https://t.co/5WlFr2upTK -

  • Σε τροχιά ολοκλήρωσης η ηλεκτρική διασύνδεση της Σκιάθου #ηλεκτρικήδιασύνδεση #Σκιάθος - https://t.co/ErBqLBSSMX -

  • Ξεκινά η Ενισχυτική Διδασκαλία στη Γ' Λυκείου #ενισχυτικήδιδασκαλία - https://t.co/QErpFMbHU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση