Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων
Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Έργα 1 εκ. ευρώ σε εξέλιξη στα νησιά των Βορείων Σποράδων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ είναι σε εξέλιξη από την στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Τα εν εξελίξει έργα αφορούν σε ασφαλτικές στο επαρχιακό δίκτυο Σκοπέλου – λώσσας, στη οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων ήσου Αλοννήσου και στη επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

ια το έργο «ασφαλτικές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας», προϋπολογισμού 400.000,00€ προβλέπεται να γίνουν εργασίες άρσης καταπτώσεων από κατολισθήσεις, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικών, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων επικίνδυνων θέσεων και διαγράμμιση.

Για το έργο «συντήρηση στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στην Αλόννησο», προϋπολογισμού 250.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης τμημάτων και σημείων του οδικού δικτύου, σήμανση των τμημάτων βελτίωσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αλοννήσου.

Για το έργο «κατασκευή πεζοδρομίων – συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών», προϋπολογισμού 300.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης όλης της επιφάνειας της οδού με ασφαλτικό τάπητα στη θέση από οδό Παπαδιαμάντη έως την επαρχιακή οδό και μέσω παλαιού Κέντρου Υγείας, κατασκευή νέων πεζοδρομίων, διαγράμμιση οδού, συντήρηση σε θέσεις στάσης λεωφορείων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Σκιάθο έως Κουκουναριές.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων τόνισε: “Με την απόλυτη στήριξη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, υλοποιούμε έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες της ησιωτικής και Ηπειρωτικής Μαγνησίας. Με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση