Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Επίτιμος δημότης Σκιάθου ο Γ. Αλεξανδρίδης
Επίτιμος δημότης Σκιάθου ο Γ. Αλεξανδρίδης

Επίτιμος δημότης Σκιάθου ο Γ. Αλεξανδρίδης

Η αυθόρμητη και ουσιαστική υποστήριξη ανθρώπων για σημαντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποκτά ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό νόημα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχαιρείς συνθήκες που βιώνει ο   λόγω της πανδημίας και της οικονομικής δυσπραγίας. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του στη Σκιάθο, ο επίτιμος δημότης Σκιάθου .

Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει τον τόπο ποικιλοτρόπως. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το «Χριστουγεννιάτικο γεύμα» σε 107 οικογένειες του νησιού.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, τη φετινή χρονιά, η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δωρίζοντας τον Δεκέμβριο 12.550 λίτρα πετρελαίου προς τον Δήμο Σκιάθου, για τις ανάγκες, θέρμανσης, των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων:  Παιδικός Σταθμός, 1ο & 2ο , 3ο , 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, και Λύκειο, για τους ενοριακούς ναούς, για τις μονές Ευαγγελιστρίας και Εικονίστριας, για το των ναών, για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο.

Ο Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή, συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη ο οποίος για ακόμη μια φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/7nn87TEqH5 -

  • Ηλεκτρονική παρακολούθηση στους φορείς του Δημοσίου #δημόσιο - https://t.co/GetichLzhV -

  • Στέφανος #Τσιτσιπάς: Λύγισε στον τελικό με τον Τζόκοβιτς #Τσιτσιπάς - https://t.co/VvZkmly5i0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση