Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Επίτιμος δημότης Σκιάθου ο Γ. Αλεξανδρίδης
Επίτιμος δημότης Σκιάθου ο Γ. Αλεξανδρίδης

Επίτιμος δημότης Σκιάθου ο Γ. Αλεξανδρίδης

Η αυθόρμητη και ουσιαστική υποστήριξη ανθρώπων για σημαντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποκτά ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό νόημα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχαιρείς συνθήκες που βιώνει ο τόπος  λόγω της πανδημίας και της οικονομικής δυσπραγίας. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του στη Σκιάθο, ο επίτιμος δημότης Σκιάθου Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης.

Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει τον τόπο ποικιλοτρόπως. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το «Χριστουγεννιάτικο γεύμα» σε 107 οικογένειες του νησιού.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, τη φετινή χρονιά, η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δωρίζοντας τον Δεκέμβριο 12.550 λίτρα πετρελαίου προς τον Δήμο Σκιάθου, για τις ανάγκες, θέρμανσης, των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων:  Παιδικός Σταθμός, 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο, 3ο Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο, για τους ενοριακούς ναούς, για τις μονές Ευαγγελιστρίας και Εικονίστριας, για το Πνευματικό Κέντρο των ναών, για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή, συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη ο οποίος για ακόμη μια φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσταση διαμαρτυρίας φοιτητικών συλλόγων για το ν/σ της κυβέρνησης - https://t.co/keygI5ClNK -

  • Αργή υποχώρηση της πανδημίας σε αυτή τη φάση - https://t.co/0LbwyXVYuq -

  • Επτά  συμβάσεις έργων 3 εκατ. ευρώ  για τη Μαγνησία και τις B. Σποράδες - https://t.co/kxVonEbaJr -

"Αλιεύοντας" την είδηση