Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου
Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική, το και το πραγματοποίησε η βουλευτής Κ. Παπανάτσιου για να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην του νησιού η πρώην Υπουργός συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Καραμήντζα όπου και συζητήθηκε η ετοιμότητα του σώματος την δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να υπάρχει η καλύτερη των δασών του νησιού.

Στο Λιμεναρχείο η κα Παπανάτσιου συζήτησε με τον λιμενάρχη Γιώργο Γ. Το Σκοπέλου έχει στην ευθύνη του 4 στο νησί αλλά και το , όπου δεν έχουν γίνει προσλήψεις από το ΕΚΑΒ για να στηριχθεί. Σημαντικό πρόβλημα η υποστελέχωση και η δυσκολία στη προμήθεια καυσίμων.

Στο υγείας Σκοπέλου η κα Παπανάτσιου συζήτησε με την διευθύντρια -παιδίατρο κ. Σκλάβου για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί και λοιποί υπάλληλοι δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αφού χρειάζεται ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με ιατρούς ειδικοτήτων και τέλος είναι απαραίτητο να προχωρήσει επιτέλους η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση