Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου
Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική, το Λιμενικό και το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου πραγματοποίησε η βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου για να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην Υπηρεσία του νησιού η πρώην Υπουργός συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Καραμήντζα όπου και συζητήθηκε η ετοιμότητα του σώματος την δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να υπάρχει η καλύτερη προστασία των δασών του νησιού.

Στο η κα Παπανάτσιου συζήτησε με τον λιμενάρχη Γιώργο Γκάρα. Το Λιμενικό Σκοπέλου έχει στην ευθύνη του 4 στο νησί αλλά και το πλωτό ασθενοφόρο, όπου δεν έχουν γίνει προσλήψεις από το ΕΚΑΒ για να στηριχθεί. Σημαντικό πρόβλημα η υποστελέχωση και η δυσκολία στη προμήθεια καυσίμων.

Στο κέντρο υγείας Σκοπέλου η κα Παπανάτσιου συζήτησε με την διευθύντρια -παιδίατρο κ. Σκλάβου για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας. Οι και λοιποί υπάλληλοι δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αφού χρειάζεται ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με ιατρούς ειδικοτήτων και τέλος είναι απαραίτητο να προχωρήσει επιτέλους η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση