Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου
Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κ.Υ Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Επίσκεψη στην , το Λιμενικό και το πραγματοποίησε η ς Κ. για να συζητήσει τα προτα που αντιμετωπίζουν.

Στην Υπηρεσία του νησιού η πρώην Υπουργός συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Καραμήντζα όπου και συζητήθηκε η ετοιμότητα του σώματος την δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να υπάρχει η καλύτερη προστασία των δασών του νησιού.

Στο Λιμεναρχείο η κα συζήτησε με τον λιμενάρχη Γιώργο Γκάρα. Το Λιμενικό Σκοπέλου έχει στην ευθύνη του 4 λιμάνια στο νησί αλλά και το πλωτό ασθενοφόρο, όπου δεν έχουν γίνει από το ΕΚΑΒ για να στηριχθεί. Σημαντικό πρόβλημα η υποστελέχωση και η δυσκολία στη .

Στο κέντρο υγείας Σκοπέλου η κα Παπανάτσιου συζήτησε με την διευθύντρια -παιδίατρο κ. Σκλάβου για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί και λοιποί υπάλληλοι δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αφού χρειάζεται ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με ιατρούς ειδικοτήτων και τέλος είναι απαραίτητο να προχωρήσει επιτέλους η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση