Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ένταξη έργου αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ
Ένταξη έργου αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Ένταξη έργου αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγρψε στις 27 Φεβρουαρίου 2020, την Απόφαση για την ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του έργου « «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου» συνολικού προϋπολογισμού 742.915,00 . Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια -εγκατάσταση συνθετικού πολυουρεθανικού τάπητα ΤΑ σε στίβο 6 διαδρομών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της και της διεθνούς Ομοσπονδίας στίβου I.A.A.F καθώς και προμήθεια – εγκατάσταση συνθετικού (τεχνητού) χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή θα δρομολογήσει για τη συνολική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως βελτίωση περίφραξης και φωτισμού, κερκίδες  και περαιτέρω αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

«Από την πρώτη στιγμή ως νέα Δημοτική Αρχή θέσαμε ως στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε με ταχύτητα κι εργαστήκαμε μεθοδικά, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο για τη δση κι εν τέλει την εξασφάλιση μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, σημαντικών κονδυλίων.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον γενικό διευθυντή του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών  Γιάννη Σκάλκο, τον υφυπουργό Αθλητισμού Ελευθέριο Αυγενάκη όπως και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον βουλευτή Μαγνησίας της Δ Θανάση Λιούπη, για τη στενή και αποτελεσματική συν.

Καταλυτική ήταν η συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, και ιδιαίτερα του μηχανικού Χρήστου Σταματίου για τη σύνταξη των τεχνικών δελτίων” όπως δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Η Δημοτική Αρχή έχει δδικήσει δυναμικά την ένταξη έργων, σε όλες τις προσκλήσεις του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση