Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το “Πρωτεύς”
Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το “Πρωτεύς”

Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το “Πρωτεύς”

Έμεινε στη Σκιάθο από το “Πρωτεύς” κι ενημερώθηκε σχετικά σήμερα το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Σκιάθου,  από τον πλοίαρχο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου   σχετικά με αδυναμία διατήρησης φορτίων στη Νο 3 Η/Ζ, κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου του από το λιμάνι του νησιού.
Το προερχόταν από Βόλο, προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για Σκόπελο – Αλόννησο – Μαντούδι – Γλώσσα.
Από το απαγορεύτηκε ο του πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Οι 162 επιβάτες, τα 37 Ι.Χ.Ε., τα δύο φορτηγά και τα τρία που είχαν επιβιβαστεί στο Βόλο με προορισμό τη Σκόπελο, την Αλόννησο, το Μαντούδι και τη Γλώσσα, καθώς και οι 161 επιβάτες, τα 10 Ι.Χ.Ε., τα δύο  φορτηγά και τα 12 που περίμεναν στο λιμάνι της Σκιάθου προς επιβίβαση και με τους ίδιους προορισμούς, πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση