Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το «Πρωτεύς»
Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το «Πρωτεύς»

Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το «Πρωτεύς»

Έμεινε στη Σκιάθο από βλάβη το «Πρωτεύς» κι ενημερώθηκε σχετικά σήμερα το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Σκιάθου,  από τον πλοίαρχο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου   σχετικά με αδυναμία διατήρησης φορτίων στη Νο 3 Η/Ζ, κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου του από το λιμάνι του νησιού.
Το πλοίο προερχόταν από Βόλο, προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για Σκόπελο – Αλόννησο – Μαντούδι – Γλώσσα.
Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Οι 162 επιβάτες, τα 37 Ι.Χ.Ε., τα δύο φορτηγά και τα τρία δίκυκλα που είχαν επιβιβαστεί στο Βόλο με προορισμό τη Σκόπελο, την Αλόννησο, το Μαντούδι και τη Γλώσσα, καθώς και οι 161 επιβάτες, τα 10 Ι.Χ.Ε., τα δύο  φορτηγά και τα 12 δίκυκλα που περίμεναν στο λιμάνι της Σκιάθου προς επιβίβαση και με τους ίδιους προορισμούς, πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Β.  Κόκκαλη με αμυγδαλοπαραγωγούς από τη Μαγνησία και τη Λάρισα - https://t.co/iqFflWQdod -

  • Στο Βόλο Παγκόσμιο τουρνουά Beach Water Polo με συνδιοργανωτή τη Νίκη Βόλου - https://t.co/p0dz1BCH67 -

  • Με επτά κλοπές άφησαν το στίγμα τους Μαγνησία οι δράστες δολοφονίας του επιχειρηματία Αλ. Σταματιάδη… - https://t.co/cUXKgLap2y -

"Αλιεύοντας" την είδηση