Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Έκτακτο δρομολόγιο του Express Skitahos λόγω βλάβης του Flyingcat 4
Έκτακτο δρομολόγιο του Express Skitahos λόγω βλάβης του Flyingcat 4

Έκτακτο δρομολόγιο του Express Skitahos λόγω βλάβης του Flyingcat 4

Δυσλειτουργί στην ριστερή κύρια μηχανή του παρουσίασε σήμερα το απόγεμα και ενώ βρισκόταν λίγο έξω από τη Σκιάθο, το καταμαράν  4, που είχε αποπλεύσει το μεσημέρι από το λιμάνι του Βόλου με 124 .

Σε έλεγχο που έγινε από το Σκιάθου, απαγορεύτηκε ο του σκάφους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, με πολλοί από τους επιβάτες που είχαν προορισμό τη Σκόπελο και την Αλόννησο, να μείνουν στο νησί.

Επειδή δεν υπήρχε άλλο δρομολόγιο, ώστε οι επιβάτες να πάνε στον προορισμό τους, έγινε συνεννόηση με το Βόλου και τελικά έγινε έκτακτο δρομολόγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού υ Express Skitahos, που επέπλευσε από το λιμάνι του Βόλου στις 18.15, προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες από τη Σκιάθο και να τους μεταφέρει στη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Στη συνέχεια το θα επιστρέψει ξανά στο λιμάνι του Βόλου, ώστε αύριο Πέμπτη στις 9 το πρωί να πραγματοποιήσει κανονικά το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς τα νησιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση