Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου  
Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου   

Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου  

Με την κατασκευή νέων βοηθητικών εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού

Την αναβάθμιση του γηπέδου στις Κοπρισιές της Αλοννήσου δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλοννήσου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό υπέγραψε την προγραμματική με το Δήμο Αλοννήσου για την υλοποίηση του έργου προϋπολογισμού 391.052 που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το αφορά στην κατασκευή βοηθητικών εγκαταστάσεων στο χώρου του γηπέδου (χώροι υγιεινής, αποδυτήρια, αποθήκες κ.λπ.) και εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού.

 

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη,  τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες  εκσυγχρονίζουμε το στις Κοπρισιές της Αλοννήσου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και  αναβαθμίζουν δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και που δίνουν διέξοδο στη νεολαία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση