Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου  
Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου   

Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου  

Με την κατασκευή νέων βοηθητικών εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού

Την αναβάθμιση του γηπέδου στις Κοπρισιές της Αλοννήσου δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλοννήσου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Αλοννήσου για την υλοποίηση του έργου προϋπολογισμού 391.052 ευρώ που χρηματοδοτείται από το «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το έργο αφορά στην κατασκευή βοηθητικών εγκαταστάσεων στο χώρου του γηπέδου ( υγιεινής, αποδυτήρια, αποθήκες κ.λπ.) και εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού.

 

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη,  τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας   εκσυγχρονίζουμε το στις Κοπρισιές της Αλοννήσου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Ο είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και  αναβαθμίζουν δεκάδες και που δίνουν διέξοδο στη νεολαία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση