Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Eκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στη Σκόπελο
Eκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στη Σκόπελο

Eκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στη Σκόπελο

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 ο Σκοπέλου και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, με τη στήριξη της Μητρόπολης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων.

Στην , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο «Ορφέας» της Σκοπέλου, συμμετέχουν το και το Λύκειο Σκοπέλου, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, και ο και Λαογραφικός Σκοπέλου.

Το της εκδήλωσης, που θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. με το συμβολικό άναμμα κεριών στη μνήμη των θυμάτων, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τα εκατομμύρια Εβραίων Μαρτύρων της Ναζιστικής θηριωδίας, διανθιζόμενες από τις καλλιτεχνικές «» .

Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί και ταινία που αναδεικνύει τη σημαντική συνεισφορά των κατοίκων της Γλώσσας στη διάσωση πολλών Ελλήνων Εβραίων, ενώ την καταληκτική θα απευθύνει ο Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων Χρυσόστομος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση