Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Eκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στη Σκόπελο
Eκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στη Σκόπελο

Eκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στη Σκόπελο

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 ο Δήμος Σκοπέλου και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, με τη στήριξη της Μητρόπολης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων.

Στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο «Ορφέας» της Σκοπέλου, συμμετέχουν το και το Σκοπέλου, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, και ο και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου.

Το της εκδήλωσης, που θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. με το συμβολικό άναμμα κεριών στη μνήμη των θυμάτων, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τα εκατομμύρια Εβραίων Μαρτύρων της Ναζιστικής θηριωδίας, διανθιζόμενες από τις καλλιτεχνικές «παρεμβάσεις» μαθητών.

Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί και ταινία που αναδεικνύει τη σημαντική συνεισφορά των κατοίκων της Γλώσσας στη πολλών Ελλήνων Εβραίων, ενώ την καταληκτική θα απευθύνει ο μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων Χρυσόστομος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση