Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εκδήλωση/δράση για τον αθλητισμό στην Σκιάθο
Εκδήλωση/δράση για τον αθλητισμό στην Σκιάθο

Εκδήλωση/δράση για τον αθλητισμό στην Σκιάθο

Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης αθλητικής εκδήλωσης του Γυμναστικού Συλλόγου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (ΔΟΑΠΝ), καλύφθηκε από τον ΔΟΑΠΝ η δαπάνη των αθλητικών στολών για τους αθλητές των ομάδων μπάσκετ και βόλεϋ.

Η βούληση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει τα αθλητικά σωματεία γίνεται πράξη.

Ο Δήμος έχει ήδη διαθέσει 13.500 ευρώ για τις μετακινήσεις του Αθλητικού Ομίλου και του Γυμναστικού Συλλόγου, επιπλέον ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας έχει διαθέσει το 2022, περισσότερες από 30.000 ευρώ, μέσα από συνδιοργανώσεις αθλητικών διοργανώσεων σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου /ιστιοπλοϊκός αγώνας The Skiathos Palace Cup, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σκιάθου /ITF Senior Skiathos Open, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ευζήν /Skiathos Trail, και τον Γυμναστικό Σύλλογο /3 on 3 Street ball.

Ο Δήμος αναγνωρίζει τις ανάγκες όλων των αθλητικών σωματείων και θα συνδράμει οικονομικά τις δραστηριότητές τους. Με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών και με την συνεργασία γίνεται εφικτή η επιχορήγηση των αθλητικών συλλόγων βάση της νομιμότητας της λειτουργίας των συλλόγων, της δράσης τους και τα τμήματα που λειτουργούν.Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πάντα κοντά και στηρίζουμε τα σωματεία και τους αθλητές μας, αναλαμβάνοντας σειρά πρωτοβουλιών για τη στήριξη και την ενίσχυση του αθλητισμού στο νησί μας, και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμα περισσότερα για τα αθλητικά σωματεία για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερους αθλητικούς συλλόγους. Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους, αλλά εμείς στεκόμαστε στο πλάι των σωματείων, αλλά και των αθλητών τους” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση