Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’
Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό  σύλλογο  ‘Η Σκιάθος’

Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, για το περιβάλλον και το , πραγματοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η '.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Απριλίου 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι του Δήμου Σκιάθου, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος των συμμετοχικών δράσεων “Ανοιχτή συζήτηση για μια Σκιάθο χωρίς πλαστικές σακούλες”.

Η εκδήλωση είναι μέρος του προγράμματος A.S.A.P. (Active Skiathos Against Plastic bag), που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-19 Απριλίου, και περιλαμβάνει, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σχολεία της Σκιάθου, εκπαιδευτικών, εκδήλωση με παράλληλο διαδραστικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικόα αφιέρωμα της εφημερίδας ‘Τα Νέα' http://www.tanea.gr/i-poli-mou/article/5546740/skiathos-mia-fora-ki-enan-kairo-htan-h-plastikh-sakoyla/

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 18:30, στην αίθουσα υμνασίου-Λυκείου, θα γίνει εκδήλωση με θέμα με θέμα τον ρόλο των γονέων στην πρόληψη της σεξουαλικής κακος-παραμέλησης παιδιού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον σύλλογο και την οργάνωση ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού' και είναι μέρος μιας σειράς ομιλιών με τα εξής θέματα “Ασφάλεια στο ”, “Κακο-Παραμέληση Παιδιού” και “Ο σχολικός ”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών και θα τις παρακολουθήσουν περισσότεροι από 400 ές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση